Smiley- Pierdut printre femei

In fiecare luna, pe 10, Smiley lanseaza o piesa noua..Azi este momentul ales pentru piesa single „Pierdut printre femei”, o descriere simpla si sensibila despre o nefarsita cautare a iubirii si a femeii ideale, printre alte multe posibile optiuni.

Acest nou videoclip a fost filmat timp de 15 ore, pe o campie de la periferia orasului, si in incinta complexului Amber Gardens. Povestea pluteste efectiv printre femei si amintiri, iar tipologiile sunt felurite. Smiley este inspirat de experienta personala a cautarilor adevarate iubiri. De curand a format un cuplu cu Gina Pistol, dar pana de curand, artistul a fost vazut in compania a diferite vedete autohtone si i-au fost atribuite diverse legaturi sentimentale.


Proiectul #Smiley10 a inceput  in data de  10 martie cu piesa-statement  “Flori de plastic”, al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta  piesa a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a facut performanta de a strange  peste  milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 45 de milioane pana in prezent.
Domnu’ Smiley”, o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, “Sa-mi fie vara”, “Rara” si “O alta ea”, au intregit  lista de piese lansate in primele sapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile si va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.
Va place noua piesa a lui  Smiley?V-o ofer acum spre delectare!

Comentarii

Postări populare