Taylor Swift - un model demn de urmat

Taylor Alison Swift este nascuta pe 13 decembrie 1989 in Pennsylvania, SUA, este cantareata si cantautoare de muzica pop-country, si-a inceput cariera la Nashville, orasul unde se afla cele mai multe studiouri de muzica country.
Primul album al ei s-a numit "Taylor Swift" si a fost lansat in 2006, devenind cea mai tanara compozitoare - interpreta a unui single care a ajuns pe locul I la sectiunea country a topului Billboard. A devenit foarte cunoscuta in ultimii ani cand s-a indreptat spre stilul pop.
Forbes a premiat-o in 2016 pentru cea mai bine platita vedeta, cu venituri anuale de  170 milioane de dolari.
Desi castiga extrem de bine si este foarte cunoscuta, ea este apreciata si din pricina faptului ca nu a uitat de unde a plecat, este considerata ca fiind una dintre cele mai echilibrate vedete de la Hollywood.
Inca pastreaza legatura cu prietenii din copilarie, de curand a fost domnisoara de onoare la nunta prietenei Britany Maack, acesta dupa ce a castigat la Grammy premiul pentru cel mai bun album, iar cu Abigail Anderson, cea mai buna prietena a ei din liceu, inca are o legatura foarte stransa.
A compus o piesa pentru mama ei "The Best Day" ca un cadou de craciun, piesa care nu o mai canta in concerte deoarece o vedea pe mama ei cum plangea in culise de fiecare data cand o interpreta.
Este apreciata si in randul fanilor, care sunt foarte multi, Taylor Swift spre deosebire de alte vedete, nu ii tine la distanta pe fani, organizeaza petreceri pentru acestia si de multe ori i-a surprins prin faptul ca pe multi dintre ei chiar stia cum ii cheama.
Este o fire deschisa si ii place sa-i ajute pe cei care au nevoie. Taylor este un exemplu de urmat si in materie de moda, tinutele din videoclipuri, dar si cele din viata privata sunt foarte apreciate. De curand a filmat un videoclip, al unei melodii de pe albumul "Reputation",  la Londra pentru o melodie care este dedicata noul prieten Joe Alwyn. In videoclip a adoptat un stil rock cu influente rebele.
Taylor Swift in multe din postarile ei de pe retelele de socializare arata ca este un om normal si ca isi traieste viata asa cum o fac oamenii obisnuiti, este o tipa amuzanta, stylish si inteligenta si asta o face sa fie atat de apreciata.


Comentarii

Postări populare