Tenisi - o incaltamite versatila

Tenisi sunt la moda si purtati mai ales la tinute casual sau sport, desi tenisi au aparut de mult cam prin 1892, cand o companie din America pe nume US Rubber Company a fabricat prima pereche de incaltaminte confortabila din panza  cu talpa de cauciuc, iar cativa ani mai tarziu Marquise Converse a facut primii pantofi pentru baschet care i-a numit Converse All Stars si care au ajuns foarte populari in intreaga lume.
Acum tenisi se gasesc sub multe forme si culori. Reprezinta o incaltaminte extrem de comoda care poate fi purtata  in zilele insorite din primavara sau toamna, dar si toata vara.
Toamna acesta inca mai sunt zile insorite, merge sa optati pentru o pereche de tenisi albi cu o pereche de pantaloni intr-o nuanta  de maro pamantiu, sau puteti sa optati pentru clasica combinatie de jeans cu tenisi si o bluza oversize.
O alta tinuta la care poti asorta o pereche de tenisi este o tinuta office, dar sa aibe un aer mai casual, o pereche de pantaloni deasupra gleznei cu un sacou mai lung care sa nu fie cambrat.

Tenisii au devenit un must-have in orice garderoba de la copii, adolescenti si pana la varste mai inaintate, faptul ca sunt foarte comozi sunt purtati de toata lumea. Acest tip de incaltaminte sunt foarte versatili si pot fi inclusi si la o tinuta chic dandu-i un aer mai relaxat, dar nu se pot alatura unei tinute foarte elegante, desi moda poate sa socheze uneori, asa ca nu m-ar mira daca tenisi vor fi inclusi si in tinute foarte elegante.

Comentarii

Postări populare