Trucuri de machiaj pentru efectul de marire a ochilor.

Daca aveti ochii mici sau pur si simplu va doriti sa aveti ochii mai mari pentru o privire mai
seducatoare, trebuie sa stiti ca sunt cateva trucuri care sa le folosesti atunci cand te machiezi pentru a crea efectul de ochi mari.
Pentru a crea acest efect trebuie sa ne indreptam atentia catre pregatirea genelor, folosind un cleste pentru curbarea genelor. Cu cat genele sunt curbate in sus cu atat deschiderea ochilor pare mai mare, atentie pe genele de sus trebuie aplicat foarte mult rimel. Partea de jos a ochilor trebuie lasata in pace, este bine sa nu aplicam prea mult mascara sau chiar deloc, in partea de jos se poate folosi un eyeliner in culori deschise.
Culorile deschise si stralucitoare de fard se mai aplica si in coltul inferior al ochiului, astfel punem in evidenta albul ochiului si ochii par mai mari.

Inainte de a trece la fardarea ploapelor cel mai indicat este sa scapi de cercane, folosirea unui anticearcan cu acoperire mai mare ar fi o solutie, dar si pregatirea ochilor prin aplicarea unor comprese reci dimineata ajuta la disparitia pungilor de sub ochi, care sunt inestetice.
Si sprancenele ajuta la conturarea ochilor si la expresivitatea fetei, asa ca nu le ignora daca vrei ca machiajul tau sa fie impecabil si sa atragi atentia asupra ochilor.
Cu ajutorul fardurilor perlate cu putin pigment de stralucire, in culori neutre de bej, maro si crem scot cel mai bine in evidenta privirea. Cea mai buna tehnica de machiaj pe care ar fi bine sa o folosesti, este efectul de cat eye, dar linia care formeaza codita specifica acestei tehnici trebuie sa fie cat mai subtire.

Important pentru efectul de  marire a ochilor este sa folosesti nuante de fard, dar si de eyeliner, in culori cat mai deschise. Fardul alb aplicat acolo unde trebuie, adica in coltul inferior al ochiului si in partea de jos a ochiului, dar si aplicat pe linia de sub sprancene, va mari vizibil ochiul, iar genele trebuie sa fie rimelate cu negru sau culori cat mai inchise.

Comentarii

Postări populare