Trusa de machiaj Fraulein 38 de la Lady Glam

Atunci cand vrei sa cumperi un cadou pentru o femeie si esti in pana de idei, sau esti in cautarea unei truse de  machiaj profesionale care sa contina tot ce ai nevoie pentru un look complet.
Exista pe pieta o serie de truse de machiaj care sa le contina pe toate, una dintre aceste truse este Trusa Profesionala Fraulein 38. Acest mini-studio de make-up contine tot ce vrei, pentru a asigura un machiaj perfect.

Are o paleta larga de culori atat mate, sidefate cat si metalice, mai exact 52 de nuante de fard rezistente si cu o acoperire mare, pigmentii folositi fiind de inalta calitate.
12 nuante de ruj si lip gloss care hidrateaza si catifeleaza buzele.
4 culori de blush si pudra
Pentru a conferii fardurilor o rezistenta mai mare si pentru a intensifica culoarea, are in componenta ei si 2 baze de machiaj.
4 nuante de anticearcan si corector pentru ascunderea micilor imperfectiuni ale tenului.
Pentru un look stralucitor, contine si 6 culori de glitter pentru ploape.
Are chiar si un rimel negru.
1 eyeliner lichid negru pentru a realiza un machiaj cat eye de exceptie.
2 creioane contur de buze cu o consistenta cremoasa pentru a da buzelor un aspect seducator si finisat.
2 aplicatoare duble cu burete.
Tot pentru buze, mai are si o pensula pentru aplicarea rujului si gloss-ului, intr-un mod cat mai precis si exact.
1 pensula pentru blush si pudra.

Desi are atat de multe elemente incorporate, trusa Fraulein 38 - Lady Glam cand este stransa devine compacta si usor de transportat, asa incat poti sa o iei cu tine si in vacante sau in drumetiile pe care le faci, asta ca sa fi sigura ca ai  la tine tot ce ai nevoie pentru un machiaj profesional. Pretul acestei truse este chiar foarte bun mai ales daca prinzi si niste reduceri, cum ar fi aici

Comentarii

Postări populare