Vacante cu bani putini

Toata lumea isi doreste sa mearga in vacante in locuri extraordinare, in tarile calde sau in locuri cu peisaje uimitoare, sa stam relaxati si fara griji. Acest gen de vacanta poate fi costisitor pentru multi dintre noi, dar exista si solutii de a merge intr-un loc exotic pe bani putini.
Una dintre solutii este sa faci rezervare din timp, chiar cu un an inainte sa mergi in vacanta. Profita de ofertele early-booking, poti scutii pana la cateva sute de euro. Daca nu ai posibilitatea de a planifica vacanta mai devreme exista si oferte last minute. Intereseaza-te de pachetele all-inclusive la agentiile de turism sau in mediul online, acum sunt o gramada de agentii de turism care fac oferte tocmai pentru a atrage cat mai multi clienti.
O alta solutie ar fi sa apelezi la rudele sau prietenii pe care ii ai plecati prin strainatate. Sunt plecati foarte multi romani in afara si este cam imposibil sa nu ai macar o cunostinta care te poate gazdui pe perioada vacantei, pe langa faptul ca te costa foarte putin deoarece scutesti banii de cazare, ai si un ghid in persoana celui la care te duci, care sa iti arate locurile interesante.

Daca serviciul iti permite poti alege sa iti petreci o vacanta frumoasa si in extra sezon cand preturile sunt mai mici cam la orice, la cazare, mancare, chiar si pe transport gasesti oferte cu preturi mai mici decat in plin sezon. Poti sa alegi destinatii care sa nu te coste prea mult si cand sezonul este in floare, dar trebuie sa alegi destinatii mai putin luxoase, spre exemplu in Grecia, Turcia sau Bulgaria sunt zone care sunt uimitor de frumoase.

In concluzie sunt multe solutii pentru vacanta mult visata, asa ca daca te interesezi mai mult, din timp, nu este cazul sa iti lasi planurile deoparte.


Comentarii

Postări populare