Vedete din noua generatie - Selena Gomez


Este una dintre cele mai iubite vedete care s-au facut cunoscute prin prisma canalului de televiziune Disney Channel, fiind in aceeasi generatie cu Miley Cyrus si Demi Lovato, alte doua nume care au devenit cunoscute tot cu ajutorul aceluiasi canal de televiziune, ajungand sa fie indragite si admirate de adolescenti din lumea intreaga. Selena Gomez, ca si celelalte doua si-au continuat cariera de actorie, dar si de muzica, ajungand astfel sa fie printre vedetele de talie mondiala cele mai cunoscute si iubite.
Desi a devenit cunoscuta datorita serialului marca Disney, Selena si-a inceput cariera mult mai devreme, si-a facut debutul in serialul "Barney&Friends"cu rolul Gianna, cand avea doar 10 ani. Cariera ei a continuat cu roluri episodice in filme, cum ar fi: "Spy Kids 3-D:Game over" in 2003 si "Walter Texas Ranger: Trial by fire" in 2005.
In 2006 a fost descoperita de cei de la Disney Channel, prima data fiind invitata intr-un episod din serialul "Zack si Cody", dupa aceasta Selena a primit rolul principal in serialul "Magicienii din Waverly Place" interpretand rolul Alex Russo.

De aici a avut un traseu fulminant, a aparut in numeroase filme si seriale: "Jonas Brother: Living the dream" (2008), "Programul de protectie a printeselor", film in care a jucat alaturi de Demi Lovato, si multe alte roluri.
In 2009 isi incepe si cariera in muzica, cand si-a lansat primul sau album "Kiss&Tell" impreuna cu trupa sa Selena Gomez & Scene, ajungand acest album in Top 10 Billboard 200.
Un an mai tarziu impreuna cu trupa sa au scos al doilea album "A Year Without Rain", album care a dat doua hit-uri: Monte Carlo si The Muppets, iar in 2011 a lansat al treilea album si ultimul impreuna cu Scene, album ce a dat nastere hit-ului Love you like a Love Song.

Desi are doar 25 de ani vedeta are foarte multe realizari in palmares, fiind foarte mediatizata si urmarita pas cu pas, mai ales din 2011 cand si-a inceput faimoasa relatie cu Justin Bieber, relatie care oficial a durat un an, dar ei au mai fost surprinsi impreuna si dupa 2012. Apoi a avut o perioada mai grea datorita problemelor de sanatate pe care le-a depasit cu bine.
Acum este indragostita din nou, avand o relatie cu cantaretul The Weeknd si pregatesc cateva piese impreuna.

Comentarii

Postări populare