NOUTATI
latest

Ce asteptari are femeia de la partener

Oamenilor le place sa fie rasfatati din cand in cand, sa li se ofere tandrete, uneori sa primeasca cate un cadou oricat de micut. Mai ales pentru femei, este important modul cum un barbat reactioneaza si se comporta in relatia lor de cuplu.

Intrebarile simple, de genul "cum a fost ziua ta astazi?", sunt intrebari care pe femeie o face sa simta ca barbatului de langa ea, chiar ii pasa de ceea ce face ea.

Femeia apreciaza, de multe ori, la un barbat sinceritatea, increderea intr-o persoana se construieste prin sinceritate. Minciuna are picioare scurte, asa ca mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi daca partenerul te minte cu ceva. Dar si barbatii au pretentia de la partenerele lor sa fie sincere, cel mai bine ar fi sa fiti sincer unul cu altul inca de la inceputul relatiei.

Bineinteles ca femeia apreciaza barbatul gentleman, faptul ca un barbat iti deschide portiera la masina, sau iti tine scaunul sa te asezi pe el, etc., este dovada ca ai langa tine un adevarat cavaler, iar tu te vei simti ca o adevarata lady la bratul acestui barbat.

De obicei, barbatul este rezervat in a face declaratii de dragoste, iar atunci cand rostesc acele doua cuvinte "te iubesc!", aproape ca te da pe spate, dar cand spun "te iubesc!" fara nici un motiv anume, ci pur si simplu, tocmai atunci cand te astepti mai putin, este de-a dreptul impresionant pentru o femeie.

La fel este si cu mesajele trimise la intamplare, un SMS de genul "mi-e dor de tine" sau "sa ai o zi superba iubito", chiar iti face ziua mai frumoasa.

Noi femeile avem impresia, ca barbatii nu prea sunt atenti la discutiile de cuplu, dar atunci cand partenerul iti aduce aminte de ceva ce ati vorbit inainte, iti demonstreaza ca ai lnaga tine un barbat care il intereseaza si este atent la tine atunci cand discutati despre ceva.

Pe langa toate aceste asteptari de la parteneri, femeilor la plac foarte mult imbratisarile, nimic nu este mai linistitor, decat sa te cuibaresti la pieptul persoanei iubite, iar el sa te cuprinda cu bratele lui puternice.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID