Ce nu-ti place la tine, dar barbatilor este posibil sa le placa

Femeile sunt atat de complexate cu privire la aspectul fizic, incat fac tot posibilul sa isi ascunda defectele, dar sunt anumite "defecte" pe care barbatii s-ar putea sa le considere calitati.
De cele mai multe ori ne plangem ca avem fundul prea mare, avem gasimi pe talie si pe solduri, dar barbatilor nu le place atunci cand ating o femeie sa simta numai oase.

Cand mergi la intalniri cu partener tau, te straduiesti din toate rasputerile sa arati ca scoasa din cutie, dar cei mai multi barbati prefera femeile nemachiate sau cu un machiaj mai subtil. Asa ca incerca, macar atunci, cand sunteti doar voi doi, la plimbare prin parc sa nu-ti mai pui tone ne machiaj pe fata, si o sa ramai surprinsa cat de mult ii va placea iubitului tau sa te vada cat mai naturala.

Daca dormi langa el, in momentul cand te trezesti, nu mai fugii repede la baie sa iti aranjezi parul, barbatii adora diminetile in care iubitele lor au parul ravasit.

Ti se pare ca ai buzele prea subtiri, pentru barbat numai are importanta grosimea buzelor atunci cand il saruti si ii soptesti cuvinte frumoase la ureche.

Cel mai mare complex al femeilor sunt sanii, unele se plang ca au sanii mici, altele ca ii au prea mari, putine sunt femeile care sunt multumite cu ce le-a inzestrat mama natura, dar barbatilor le plac mai mult femeile care au incredere in fortele proprii, alege o lenjerie sexy si fi sigura pe tine, uita de complexe, iar barbatul nici nu va sta sa analizeze prea mult.

Daca ai atitudinea potrivita, ai toate sansele sa fi pe placul barbatilor, mai ales ca lor le plac femeile care nu sunt perfecte din punct de vedere fizic.

Comentarii

Postări populare