NOUTATI
latest

Ce trebuie sa arunci din garderoba ta

Daca iti place sa fi la moda si sa ai haine si accesorii in trend, trebuie sa stii ca acum moda este versatila, poti adopta mai multe stiluri, care sunt la moda. Dar sunt anumite lucruri care au fost la moda cu ceva ani in urma si care nu se mai poarta de mult, de care ar trebui  sa scapi din graderoba ta, pentru a face mai mult loc. Acele lucruri numai sunt in trend, si nu cred ca vor mai reveni in curand, iti ocupa inutil spatiul in dressing.

Rochiile mulate si foarte scurte
Acum este moda hainelor largi, iar fustele sau rochiile in trend au o lungime midi, asa ca daca ai o rochie mulata si scurta, ar fi bine sa o pui de-o parte din garderoba ta.
Tocurile inalte si platformele
Pantofii cu toc inalte, poti sa-i mai pastrezi, dar sa-i folosesti decat la evenimente mai speciale. Pentru restul timpului, pantofii casual, tenisii, pantofii masculini sau cu tocul mic, sunt foarte comozi si in trend.

Dresurile lucioase
S-a purtat multi ani acest tip de dresuri, dar acum, mai bine iti achizitionezi dresuri mate, care sa aibe nuanta pielii tale, si pana in 20 de den. Nu se mai poarta nici acele dresuri care au nuanta de bronz, acestea, vizual, scurteaza lungimea picioarelor.


Talia joasa
Fustele si pantalonii cu talie joasa, s-au demodat. Potrivite acum sunt hainele care au talia medie sau inalta. Acestea, pe langa faptul ca subtieaza talia, mai dau si senzatia de picioare mai lungi.


Hainele asortate
Piesele vestimentare din acelasi stil, numai sunt la moda sa se poarte impreuna in aceeasi tinuta. Acum merg combinate, spre exemplu, un costum office cu o pereche de tenisi sau o rochie cu bocanci. Moda actuala combina in aceeasi tinuta mai multe stiluri.


Accesori asortate
Nici accesoriile, numai este obligatoriu sa fie asortate. Geanta, numai este necesar sa se asorteze cu pantofii. La moda, acum sunt accesoriile care completeaza tinuta, care dau culoare si care fac tinuta unica.


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID