NOUTATI
latest

De ce nu tine prima iubire toata viata

In vremuri indepartate oamenii se casatoreau foarte tineri si de cele mai multe ori traiau impreuna toata viata, dar foarte putine cupluri, acum multi ani in urma se casatoreau din dragoste, ci erau casatorii aranjate, de regula, de parinti, si era o rusine, cel putin pentru femei, sa divorteze.

Tinerii din ziua de astazi au devenit mai selectivi, si rareori se intampla ca prima relatie sa dureze pana la sfarsitul vietii.
Unul dintre motive este curiozitatea. Barbatii, dar si femeile vor sa experimenteze si altceva. Prima iubire, in general apare la o varsta frageda, undeva intre 14 - 18 ani, iar multi tineri impinsi de curiozitate considera ca este destul timp sa mai incerce si o alta relatie noua.

Dar si lipsa de experienta poate duce la despartire. Cum cei doi parteneri nu au avut alte relatii, nu stiu, atunci cand apare un conflict in cuplu cum sa-l gestioneze si astfel se ajunge la despartire. La inceputul relatiei totul pare magic si frumos, dar inevitabil, ca in orice relatie de iubire, apar si neintelegerile, asa ca prima cearta mai serioasa poate insemna chiar sfarsitul relatiei.

Atunci cand prima relatie de iubire dureaza mai multi ani. Cum la prima iubire majoritatea sunt adolescenti, cu trecerea anilor se maturizeaza si trec la etapa de adult, care vine cu multe schimbari de comportament sau de conceptie, si astfel se ajunge la etapa in care constati ca defapt nu-l cunosti deloc pe cel de langa tine. Cand va maturizati exista riscul sa numai aveti aceleasi visuri sau idealuri, sa o luati pe drumuri diferite.

Prima iubire este oarba, il vezi, il placi, il ai langa tine, nu stai sa te gandesti daca este persoana potrivita pentru ca esti indragostita pana peste cap, iar cu timpul iti dai seama ca totusi nu este ceea ce cauti. In adolescenta, prima iubire o alegi dupa aspectul fizic, cand te maturizezi iti dai seama ca sufletul este mai important.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID