Fantacy Bra – un sutien de doua milioane de dolariInainte de defilarea pe podium din 28 noiembrie,celebra marca de lenjerie Victoria’s Secret a dezaluit numele manechinului care va purta celebrul sutien: Lais Ribeiro.La Shanghai, in 28 noiembrie va avea loc un spectacol mare , cea de-a 23 editie a Victoria Secret’s Fashion Show.
Onoarea de purta celebra piesa de lenjerie revine in acest an superbei brazilience Lais Ribeiro, pasind pe urmele unor vedete de legenda: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio , Candice Swanepoel, Karolina Kurkova, Tyra Banks sau Heidi Klumm.

Sutienul numit Champagne Nights este o splendoare  in sine, un omagiu adus frumusetii feminine, ce pune in valoare formele deosebite ale modelului care il poarta.


Lais Riberio a fost extrem de emotionata si magulita de onoarea de a prezenta sutienul in valoare de 2 milioane de dolari. Fotomodelul brazilian este cunoscut pe podiumuri pentru prezentari de colectii semnate Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford sau GAP.

Ea a devenit un „ inger” al Victoriei Secret in 2015 , iar acum va avea ocazia sa poarte sutienul ce contine peste 6000 de diamante galbene, safire, si topaze albastre, cusut cu fire de aur de 18 carate.  In 2012, brazilianca a pozat dezbracata intr-un pictorial fierbinte , atragand atentia prin atitudine, farmec si senzualitatea innascuta.


Comentarii

Postări populare