NOUTATI
latest

Foloseste LinkedIn ca un profesionist!

LinkedIn este o platforma destul de usor de folosit in ceea ce priveste activitatea profesionala a userilor sai. Acest lucru este in avantajul tau daca reusesti sa il utilizezi la capacitate maxima. LinkedIn este o modalitate foarte buna de a cunoste noi parteneri de afaceri, potentiali furnizori sau clienti,  de a cunoaste oameni  din domeniul in care lucrezi sau de a gasi un nou loc de munca.
Site-ul  LinkedIn este un instrument de resurse umane, utilizat de oameni din intreaga lume, insa doar cei care folosesc platforma la intreaga sa  capacitate au cele mai mari sanse de succes.
Este de dorit sa completezi toate informatiile necesare, ca si cum ai avea  un CV de realizat. Mentioneaza toate locurile de munca din trecut si pe cel prezent. Scrie despre proiectele realizate si despre cele in curs de desfasurare. Nu uita sa treci in profil informatiile referitoare la educatie, la domeniile la care te pricepi , certificate, diplôme, atestate profesionale, ba chiar si preocupari, hobby-uri sau conexiuni personale.Orice informatie poate fi  importanta pentru un posibil angajator chiar daca tie iti pare lipsita de relevanta.


Adauga noi conexiuni si contacte, astfel incat contul tau sa fie vizualizat de cat mai multe persoane din domeniul tau de activitate. Cu cat contul tau va fi mai vizualizat, cu atat sansele sa apari primul in listele de cautari din Google sunt mai ridicate.Astfel vei putea intra in contact cu persoane din afara cercului tau profesional sau personal.
Atunci cand nu ai pe nimeni in lista de contacte si ai zero recomandari, angajatorii au tendinta sa isi continue cautarile. Asadar, imprieteneste-te cu fostii si actualii colegi, cu sefii tai si chiar cu prieteni si cunostinte. Multe contacte si recomandari iti vor imbunatati profilul si vor determina angajatorii, recrutorii si chiar head-hunterii sa te contacteze.
In momentul in care iti faci un cont pe LinkedIn ai posibilitatea de a-ti personaliza «  url » -ul cu propriul nume. In acest fel, in momentul in care o persoana cauta numele tau in Google, va ajunge automat sa intre pe pagina ta de LinkedIn. Atunci cand profilul tau poate fi asociat cu o imagine, ai mai multe sanse ca oamenii sa te recunoasca si sa te adauge in lista lor de contacte. In plus, angajatorii au mai multa incredere sa cheme la interviu o persoana pe care o pot recunoaste dupa infatisare.LinkedIn da posibilitatea sa adaugi un titlu paginii tale, astfel incat sa fii mai usor de gasit. Esti tentat probabil sa adaugi doar functia ta insa ar fi bine sa optezi pentru o varianta mai specifica. Fii exacta si denumeste pozitia actuala cu titlul pe care il folosesti in mod curent, fara a exagera.Trece linkul paginii tale de LinkedIn in profilul de Facebook, astfel incat relatiile si cunoscutii tai  sa o vada si eventual sa te adauge. In acest fel vei avea mai multe contacte si  mai multe sanse de a gasi un job nou.LinkedIn este o platforma sociala care iti poate fi de mare ajutor atat timp cat incerci si reusesti sa o folosesti la capacitatea maxima. 
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID