NOUTATI
latest

Gentile Michael Kors

Outfit-urile unei femei trebuie sa fie accesorizate pentru a obtine un look complet, iar cel mai indisponibil accesoriu este geanta, fie ca porti o tinuta eleganta sau una casual, nu trebuie sa lipseasca geanta. O geanta de calitate face tinuta sa fie impecabila.

Daca alegi o geanta de calitate, pe care multe vedete o prefera, este o genta Michael Kors, care are un aspect perfect si o durata de viata destul de mare.
 
Brandul american de lux Michael Kors are reprezentanta si in Romania, cam de la inceputul anului 2015, in Bucuresti in galeria comerciala a hotelului JW Marriot, iar alta in Baneasa Shopping City.
Desingerul Michael Kors este nascut  pe 9 august 1959 in Long Island. In 1970 s-a mutat la New York pentru a urma cursurile Fashion Institute of Technology, dar le-a abandonat, iar in 1978 s-a angajat la Lothar, unde a avut ocazia sa-si creeze si sa vanda prima sa colectie de haine. Si de atunci a avut o urcare fulminanta in lumea modei, fiind nominalizat si incununat cu multe premii.
Marele succes l-a cunoscut atunci cand a inceput sa creeze genti, unele vedete facand o "opsesie" pentru acest brand, chiar Michelle Obama indrageste gentile desingnerului.
De-a lungul timpului a creat tot felul de modele, de la genti de umar, la genti foarte incapatoare, viu colorate sau in culori neutre.
Michael Kors spune despre genti ca "nu tin cont de varsta sau silueta. Daca ai o zi in care sa nu te simti bine cu tine insati si cu modul in care arati, nimic nu te impiedica sa porti totusi o poseta de calitate".
Gentile acestuia au o forma perfecta, iar gentile clasice arata fara cusur la o tinuta de zi cu zi.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID