NOUTATI
latest

Independenta financiara a femeilor

Femeia a inceput sa lucreze la fel de mult precum barbatul, iar numarul femeilor care capata independenta finaciara este in continua crestere. Multe femei si-au deschis propria afacere, dovedindu-se a fi antreprenoare de succes. Acest lucru ne bucura foarte tare, pentru ca femeia numai este la mana barbatului, femeile au inceput sa aibe curajul de a iesi in fata, si chiar s-a dovedit ca multe femei sunt mai bune managere, decat unii dintre barbati.
Avantajele independentei financiare la femei sunt foarte multe, astfel tot mai multe femei aleg sa se desprinda financiar de parteneri sau de parinti.

Unul dintre avantajele independentei financiare, este faptul ca, atunci cand doresti sa cumperi ceva, nu trebuie sa mai ceri nimanui bani, plus ca bucuria de a cumpara ceva  cu banii castigati cu fortele propri, este de nepretuit. Si pe langa aceasta nu trebuie sa te justifici in fata nimanui pentru achizitia facuta.

Independenta financiara la femei este benefica pentru cresterea stimei de sine. Femeia independenta financiar, stie ca atunci cand lucrurile numai merg cum trebuie in familie, sau cand partenerul sau devine violent, femeia va avea resursele necesare pentru a pleca din acel mediu, si poate oricand sa o ia de la capat.

Femeia, in familie, este de obicei un model pentru copii ei, astfel aratandu-le acestora ca trebuie sa munceasca pentru a avea bani, sa nu depinda de nimeni, copilul mai tarziu va imita parintele si acelasi lucru va face si el, va munci pentru a capata independenta financiara. El va invata valoarea banilor, pentru ca va vedea cum mama lui isi cheltuieste inteligent banii castigati prin propria munca, s-a dovedit ca femeile, cel putin cele care au familie, sunt mai chipzuite in ceea ce priveste cheltuirea banilor.

Faci singura fata unor situatii neprevazute. Pentru ca in prezent, nimic numai este o certitudine, joburile numai sunt stabile la fel si casniciile, asa ca in cazul in care isi pierde jobul, sa aibe bani pusi de-o parte, care sa-i dea siguranta financiara, pana isi gaseste alt job.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID