Plantele din ghiveci - benefice in locuinta

Pe langa faptul ca plantele din casa noastra sunt obiect de decor foarte frumos, se mai spune despre plante ca unele dintre ele emana energii care ne ajuta sa avem bunastare, sanatate si iubire. Fiecare planta atrage energii, unele atrag energii pozitive, altele energii negative.
Printre cele care atrag energii negative se numara: ficusul, limba socarei, tuia.
Plantele care atrag energii pozitive si care trebuie neaparat sa le avem in locuinta, pentru a infrumuseta decorul, dar si pentru a avea beneficii de pe urma lor.
Orhideea in ghiveci
Este printre cele mai frumoase plante decorative, fiind un element de design cautat de multa lume. S-a constatat ca orhideea elibereaza oxigen pe timp de noapte, daca este pusa in dormitor, va ajuta la purificarea aerului pe timp de noapte. Despre aceasta frumoasa planta se mai spune ca aduce noroc in dragoste, imbunatateste relatiile sau aduc un nou partener.
Palmierul
Este o planta de casa foarte voluminoasa, este folosit pentru umplerea unui loc din casa, prin farmecul sau si da culoare incaperii in care se afla. Se spune ca palmierul atrage energiile pozitive, magia lui consta in faptul ca, asa cum umple golul din locuinta, asa ajuta si pe plan spiritual pe proprietarii locuintei sa-si umple golurile din viata lor.

Feriga
Aduce sporul in casa. Feriga de apartament infloreste foarte rar sau niciodata, avand o floare
delicata de culoare galbena, de aceea se zice ca daca ai o feriga de apartament care a inflorit, esti o persoana foarte norocoasa si nu o sa ai niciodata probleme financiare.

Plantele in locuinta sunt bine venite pentru oxigenul care ni-l da, cu cat sunt mai multe plante cu atat este mai bine si mai curat aerul, insa trebuie sa ai pe unde sa le pui, si ai grija ce plante alegi pentru a nu atrage energiile negative.
Comentarii

Postări populare