NOUTATI
latest

Samponul uscat - cum il folosim

De cate ori nu ti-ai dorit, atunci cand esti in criza de timp, sa se inventeze ceva care sa-ti faca parul sa stea bine, sa fie matasos si cu volum. Datorita ingeniozitati specialistilor in domeniul frumusetii, care s-au inspitat din cele mai vechi timpuri, cand se aplica pe par pudra de argila sau faina de orez, avand menirea sa absoarba uleiul din par, specialistii au inventat samponul uscat. A aparut si pe piata noastra de cativa ani, noile sampoane uscate, spre deosebire de cele din antichitate, pe langa faptul ca absorb uleiul, ele au avantajul ca dau volum parului.
Samponul uscat se gaseste sub doua forme: de pudra sau de spray.

Cum se aplica?
Daca te decizi sa folosesti un sampon uscat, este mai bine sa optezi pentru cele de tip spray, sunt mai usor de distribuit pe par. Modul de aplicare nu este foarte greu, trebuie sa formezi carari cu pieptanul sau cu degetele, apoi pulverizezi de la o distanta de cativa centrimetii, pe aceste carari. Indicat este sa pulverizati pe sub mesele de par, pentru a adaga mai mult volum. Masati delicat scalpul pentru a absorbi sebumul, se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se perieaza parul, pentru a se distribui mai bine samponul pe tot firul de par.

Cand folosim samponul uscat?
Intre doua spalari pe cap, se poate folosi samponul uscat doar o data, se poate acumula pudra de la samponul uscat si astfel veti incarca prea mult parul.
Spalarea parului cu sampon normal, nu poate fi inlocuita de samponul uscat, acesta trebuie folosit doar atunci cand esti in criza de timp, cand vrei sa micsorezi frecventa spalarilor pe cap, daca ai parul prea gras sau atunci cand pleci intr-o vacanta scurta.
Acest sampon te scapa atunci cand, spre exemplu, dupa serviciu/scoala ai o intalnire importanta si vrei ca parul tau sa arate ca proaspat spalat. Are avantajul ca se poate folosi oriunde, deoarece nu necesita uscare.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID