NOUTATI
latest

Trasaturile negative ale fiecarei zodii

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale sunt inzestrate cu parti pozitive, dar si cu parti negative. Este bine sa le cunoastem, pentru ca aceste parti negative care caracterizeaza fiecare zodie pot fi luate drept parti vulnerabile ale personalitatii noastre, astfel vom sti cum sa reactionam, ca sa nu lasam aceste umbre sa iasa la suprafata atunci cand nu trebuie. Dar este bine sa cunoastem, de ce anumita zodie se comporta intr-un mod anume, pentru a intelege ce tip de judecata se ascunde in spatele comportamentului negativ, sa ajumgem la un consens cu diferite semne zodiacale sau pentru a sti ce putem evita.

Berbec
Nativii din Berbec, au adesea un comportament agresiv atunci cand sunt provocati. Daca nu sunt sustinuti, devin rapid deprimati si nesiguri. Nici cu rabdarea nu stau prea bine, fraza lor preferata fiind "vreau acum!"

Taur
Taurii, daca sunt stimulati sunt foarte muncitori, dar pe de alta parte sunt foarte lenesi, si deseori se comporta de parca totul li se cuvine. Alte trasaturi negative ale Taurului, ar fi: ideile preconcepute si incapatanarea.

Gemeni
Au probleme in mentinerea armoniei si echilibrului emotional. Sunt barfitori si superficiali. Isi schimba des comportamentul, despre Gemeni se spune ca au doua fete.

Rac
Nativii din Rac sunt persoane hipersensibile, orice ii afecteaza, au tendinta sa dea vina pe ceilalti, si nu fac nimic pentru a se schimba. Racii au firi posesive.

Leu
Leii vor sa para mult mai puternici decat se simt ei, insa au nevoie de foarte multa atentie, si daca nu o primesc, pot deveni foarte dificili.

Fecioara
Nativii din aceasta zodie sunt perfectionisti, acestia pot deveni foarte cicalitori si de cele mai multe ori vad doar partea goala a paharului.

Balanta
Persoanele nascute in Balanta au ca trasatura negativa nehotararea, sunt persoane narcisiste care au tot timpul nevoie de aprobari de la ceilalti.

Scorpion
Datorita faptului ca scorpionii sunt persoane vulnerabile, acestia incearca sa se protejeze, astfel adopta o atitudine indoielnica fata de toti. Partile negative ale scorpionului, sunt caracterizate si prin fanatism si incapatanare.

Sagetator
Acesti nativi din zodia Sagetator, pot fi brutatali si lipsiti de empatie, atunci cand isi scot la iveala partile negative. Sunt nepasatori si au tendinta de a exagera.

Capricorn
Nativii acestei zodii tind sa isi ia prea multe responsabilitati, iar la un moment dat sunt depasiti de situatie. Sunt incapatanati si singuratici.

Varsator
Varsatorii sunt au firi schimbatoare si cateodata pot deveni foarte cicalitori. Sunt persoane vulcanice si haotice. Pot avea abilitatea de a manipula emotional pe ceilalti


Pesti
Persoanele nascute in aceasta zodie au tendinta sa fie indecise si materialiste. Uneori sunt cu capul in nori si interesati doar de propria persoana.


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID