Vedete internationale care nu-si arata varsta

Toate starurile arata senzational, cel putin pe covorul rosu, dar nu multe dintre ele se pot mandri ca arata impecabil dupa ce ajung la o varsta mai inaintata. Aceasta se datoreaza mostenirii genetice, dar si stilului de viata sanatos, multe ore petrecute in sala de sport sau la Spa.

Halle Berry
La 50 de ani ai ei arata senzational, timpul chiar nu se vede cum a trecut pe fata si trupul ei. Corpul bine tonifiat la sala, lucrand mai multe grupe de muschi, cate o ora jumate de patru ori pe saptamana. Iar talia de viespe si-o mentine mancand 5 mese pe zi, numai alimente proaspete.
Sandra Bullock
La 52 de ani arata perfect. Desprea ea se stie ca a apelat la bisturiu pentru mici retusuri, sa reduca ridurile si pentru rinoplastie. Dar corpul de invidiat si-l mentine prin exercitii fizice, yoga si pilates, de sase ori pe saptamana.
Gwen Stefani
Au trecut in jur de 20 de ani de cand artista facea parte din trupa No Doubt, desi pare neschimbata, a devenit mama a trei copii, are un corp bine proportionat. La cei 47 de ani ea poate sa poarte fara stres haine mulate. Aceasta se datoreaza si faptului ca  face foarte mult sport, antrenamente cu greutati si box, iar dieta consta in general, insalate si fructe.
Jennifer Aniston
Are in prezent 48 de ani, si tot este considerata una dintre cele mai sexy artiste de la Hollywood. Ea practica de trei ori pe saptamana exercitii cardio si de tonifiere, finess, yoga si, bineinteles, o dieta sanatoasa.
Lucy Liu
Are 47 de ani, dar arata la fel de bine ca la 20 de ani, nu se vede nici un rid pe fata ei, iar pe corp nu se vede nici o urma de celulita, desi a declarat ca nu o pasioneaza prea mult sportul, totusi se straduieste sa ajunga la sala si are foarte mare grija la ce mananca.
Comentarii

Postări populare