NOUTATI
latest

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Toate femeile isi doresc sa scape de parul nedorit si sa numai aibe grija ca peste cateva saptamani, sau chiar zilnic, trebuie sa recurga la diverse metode sa scape de el. Cea mai buna metoda la acest moment, este inovatoarea metoda de epilare definitiva. Aceasta metoda este inofensiva, te scapa de parul nedorit pentru o perioada indelungata si nici nu exista riscul de a face foliculita.

Inainte de a recurge la aceasta metoda, trebuie sa iti pregatesti pielea, asa ca exista cateva reguli inainte de a incepe acest tratament:

1. Trebuie sa treaca 3-4 saptamani de la ultima epilare prin smulgerea firului de par, adica cu ceara sau cu aparatul de epilat.
2. Nu trebuie sa te expui la soare cu cateva zile inainte de procedura.
3. Daca pielea ta este bronzata, trebuie sa-ti raz parul din zona care vrei sa fie epilata, dar daca ai pielea deschisa la culoare, trebuie sa lasi parul sa creasca 1 -3 mm.
4. Evitati produsele de exfoliere sau alte produse care sunt mai agresive cu pielea.
5. Epilarea definitiva trebuie facuta pe pielea curata, nu folositi creme sau alte produse cosmetice cand va faceti sedintele pentru epilare.

Epilarea definitiva se face cu ajutorul laserului, folosindu-se un dispozitiv care foloseste lumina intensa pulsata (IPL). Folosindu-se diferite lungimi de unda care patrund profund la nivelul pielii, astfel firele de par sunt arse. Cand va faceti acest tratament veti simti mici intepaturi, dupa cateva sedinte va veti obisnui cu procedura, aceste intepaturi nu vor mai fi simtite deoarece structura foliculilor se modifica, devenind mai rari si deschisi la culoare.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, sunt necesare mai multe sedinte, dar durata lor si numarul de sedinte difera de la o persoana la alta si de zona pe care se aplica tratamentul. In zonele mici: axile, mustata etc, sunt necesare aproximativ 15 minute. Pentru zonele cu o intindere medie: abdomen, inghinal, etc, sunt necesare circa 30 de minute. Iar pentru zonele mari: picioare, brate, sunt necesare intre 50 si 90 de minute.
Sedintele care sunt necesare pentru o anumita zona pot fi in jur de 8 - 12 sedinte. Sedinte care se impart pe o perioada mai lunga de timp, dupa acesta perioada mai sunt necesare o sedinta sau doua pe an pentru intretinere.

Costul acestor sedinte difera de la un salon la altul, asa ca este bine sa va informati inaite, si sa alegeti salonul potrivit.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID