NOUTATI
latest

Culoarea anului 2018- ULTRAVIOLET


In fiecare an , institutul Pantone , celebra autoritate in materie de culori, alege nuanta care va reprezenta trendul anului ce urmeaza. In 2018, dupa nuanta de verde crud a anului precedent, a venit randul unei culori fabuloase: ultraviolet.
O culoare puternica, ce simbolizeaza forta, originalitate si stil, ultraviolet este de acum nuanta cu care trebuie sa va pigmentati garderoba si stilul de design interior al locuintei. Movul  puternic  nu trebuie sa va sperie. Este potrivit pentru accesorii, poate crea o pata de culoare care va scoate din anonimat orice tinuta.

Nu optati pentru haine strident colorate in nuanta de ultravolet. Alegeti forme si texturi care permit un joc de culori, ce va pune in valoare aceasta culoare puternica de liliachiu. Amintiti-va ca movul este o culoare purtata de regine si confera eleganta si rafinament oricarei tinute.
Daca va place stilul mai extravagant, o pereche de cizme in nuanta de ultraviolet va da un accent picant unei tinute monocolore. In cazul unui stil conservator, un taior sobru va arata incantator cu o esarfa liliachie sau cu bijuterii de ametist.Incercati sa nu folositi mai mult de o piese de imbracaminte in aceasta culoare. E suficient sa alegeti o camasa, purtata cu jeans sau fusta conica. Daca silueta va permite, un pardesiu elegant in nuanta de ultraviolet este extrem de tentant. Pentru cele mai timide in combinatii coloristice, le sugerez o oja liliachie, este superba pentru anotimpul rece si se asorteaza elegant oricarei tinute.


In caminul dumneavoastra, alegeti mici accente in nuanta anului 2018. Schimbati pernele canapelei cu unele colorate sau adaugati perdelute, mici obiecte de decor liliachii. Vor da un aer proaspat de primavara in Provence. Cateva crengute de lavanda , un vas ultraviolet, si casa dumneavoastra va arata senzational!« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID