NOUTATI
latest

Globurile de Aur 2018

Duminica seara, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 75-a gala de decernare a Globurilor de Aur. Pe covorul rosu vedetele si-au ales tinute negre cu diverse accente, atat tinutele feminine cat si cele masculie au fost in culoarea neagra, aceasta in semn de protest fata de scandalurile de abuz sexual, actorii chiar au accesorizat tinutele cu insigne care aveau scrise mesaje de sustinere a victimelor abuzurilor sexuale.

Gala a fost prezentata de Seth Meyers, care in monologul sau i-a amintit pe cineasti ca Woody Allen, Harvey Weinstein si Kevin Spancey, iar pe presedintele Americii, Donald Trump aproape ca l-a ignorat de tot.

Marii castigatori ai acestei gale au fost "Big Little Lies", miniseria produsa de HBO, si filmul "Three Billboards Outside Ebbing Missouri" regizat de Martin McDonagh. Lungmetrajul a luat mai multe premii, precum: "cel mai bum film drama", "cea mai buna actrita in rol principal" - Frances McDormand, "cel mai bun scenariu" si "cel mai bun actor in rol secundar" - Sam Rockwell.

Cel mai bun serial de comedie a fost desemnat "The Marvelous Mrs. Maisel", iar actrita care joaca in acest serial, Rachel Brosnahan, a luat premiul pentru interpretare.
Din categoria serialelor drama, Globul de Aur a fost primit de "The Handmaid's Tale", iar Elisabeth Moss a primit premiul pentru cea mai buna actrita dintr-un serial-drama.
Cel mai bun actor dintr-un serial drama a fost ales actorul Sterling K. Brown, pentru prestatia sa din serialul "This is Us". Iar cel mai bun actor dintr-un serial comedie este Aziz Ansari din serialul "Master of None".
Gary Oldman a primit premiul pentru cel mai bun actor intr-o drama.
Oprah Winfrey, a primit premiul "Ceicil B. DeMille" pentru intreaga cariera.
Marile case de moda s-au intrecut in a crea tinuta potrivita pentru acest eveniment. Astfel Angelina Jolie a aparut intr-o rochie de la Atelierul Versace, Mariah Carey a ales o rochie Dolce and Gabbana, Nicole Kidman s-a indreptat catre Givenchy iar Jessica Chastain a imbracat o tinuta Armani.


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID