NOUTATI
latest

Hainele oversize sunt la moda si in 2018

Sunt cativa ani de cand au intrat in trend hainele oversize, iar anul 2018 aduce multe noutati in materie de moda, dar hainele oversize nu dispar, din contra se vor purta in orice sezon. Anul acesta se pot purta mai multe straturi de haine, stilul sport este combinat cu alte stiluri, iar hainelor trebuie sa le acordam mai mult volum.
Se va adopta un stil grunge, ceea ce inseamna ca tinutele la moda vor fi cele un pic dezordonate, pentru a obine un astfel de stil trebuie sa ai in tinuta haine oversize.
 Fashionistele trebuie sa aiba  mai putine haine mulate pe corp si cat mai multe oversize, hainele sa aibe mai mult volum, o geaca de puf cu umeri rotunjiti, care are mult volum, este in trend, in combinatii inspirate aceasta geaca ne da un look relaxat.
Moda hainelor oversize nu se va gasi numai in tinutele de strada, ci va fi introdusa si in tinutele office, costumele de inspiratie masculina, sunt un must-have pentru o tinuta de birou. Chiar si clasicul trench va fi usor spradimensionat si lung.
Mult volum vom gasi si la hainele de blana, care anul acesta se vor purta in culori aprinse si, bineinteles sa fie cat mai voluminoasa.
Anul acesta hainele sport vor fi si mai mult incluse in tinutele de zi, cativa desingneri de renume au reinterpretat treningul pentru a putea fi purtat in orice perioada din zi si cu altfel de incaltaminte, nu numai cu cea sport.
Imbracamintea sport, cum ar fi clasicul hanorac, se va integra in tinute mai putin obisnuite pana acum, spre exemplu se poate asocia cu o pereche de pantaloni clasici.
Chiar si la rochiile de zi se adauga volum, cu precadere la maneci, acestea vor fi foarte bufante , vor aminti de rochiile din secolul trecut. Tricourile vor fi tot ca anul trecut pe de-o parte feminine si elegante, dar pe cealalta parte, vor fi imense si cu diverse desene, o combinatie inedita va fi un ticou oversize si fusta creion.

Multe persoane prefera hainele oversize pentru comoditate si libertatea de miscare, asa ca pot sa stea linistiti si in acest an, hainele de genul acesta vor ramane in trend.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID