NOUTATI
latest

Indicii ca ai intalnit sufletul pereche

Ai avut mai multe relatii, si in nici una dintre ele nu te-ai simtit implinita, ai simtit ca partenerii tai nu au fost pentru tine, asa ca incepi sa te intrebi daca exista intr-adevar suflet pereche. Este timpul sa devii mai atenta la persoanele care le vei cunoaste, sa stii ca sufletul pereche nu este aceea persoana care iti ofera o viata plina de bucurie si fara griji, sufletul pereche este persoana alaturi de care poti deveni un om mai bun, care te completeaza.
Sunt cateva semne care iti arata ca persoana care ai intalnit-o este sufletul tau pereche

Ai impresia ca v-ati mai intalnit
Cand te uiti la el ti se pare cunoscut, si crezi ca drumurile voastre s-au mai intersectat in trecut, si asa este, se spune ca sufletele pereche au mai fost candva in acelasi loc si acelasi timp, in trecut sau intr-o viata anterioara.

Va intelegeti din priviri
Este suficient sa va uitati unul la altul si sa va dati seama ce ganditi. Desi ti se pare ireal ca exista si astfel de comunicare, chiar este posibila intre suflete pereche. Atunci cand sunteti la distanta este suficient sa te gandesti la partener si acesta va simti imediat.

Nu va deranjeaza defectele
Nimeni nu este perfect, nici macar sufeltul pereche, este normal sa-i descoperi si defectele, dar aceasta nu va deranjeaza. Acceptati defectele, unele dintre ele chiar va plac, nimic nu este mai frumos decat sa accepti si sa fi acceptat asa cum esti, cu bune si cu rele.

Gelozia nu apare in relatia voastra
Daca poti sa ai incredere in partenerul tau este cel mai important lucru intr-o relatie, este foarte greu sa gasesti un partener in care poti avea incredere oarba. Cand acest lucru se intampla, nu-i da drumul persoanei iubite, s-ar putea sa fie chiar sufetul tau pereche.

Sunteti pe aceeasi lungime de unda
Rar se intampla ca persoanele care formeaza un cuplu sa aiba aceleasi principii si valori dupa care se ghideaza in viata, daca la voi in cuplu se intampla sa ganditi cam la fel si sa procedati in acelasi mod in rezolvarea problemelor, atunci esti o femeie fericita.
Daca atunci cand esti langa partenerul tau, te simti impacata si implinita, atunci cand treceti prin momente mai putin bune, totusi reusiti sa ramaneti calmi si echilibrati, sunteti un cuplu care este format din doua persoane care au fost predestinate sa fie impreuna.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID