NOUTATI
latest

Remedii naturiste contra cearcanelor


In multe dimineti te privesti in oglinda si remarci zonele acelea vinetii de sub ochi, pielea umflata si poate chiar primele riduri... Nu este intotdeauna usor sa le maschezi cu fond de ten si farduri,iar aplicarea rimelului devine mai dificila, ca si machiajul pleoapelor. Este neplacut sa ai mereu cearcane. Cauzele sint multiple si diferite: oboseala si noptile nedormite, epuizarea psihica sau fizica, fumatul in exces, prea multa cafea, lipsa de fier sau vitamina K si B12, anumite boli endocrine, afectiuni hepatice,etc.
Cearcanele au remedii felurite, in afara schimbarii stilului de viata sau folosirea unor trucuri de machiaj. Iata cateva idei care iti vor atenua neplacutele cearcane.
Incearca sa inmoi in lapte un tampon demachiant si sa-l aplici pe pleoape.Daca nu ai lapte la indemana, o compresa rece improvizata reduce nuanta inchisa la culoare de sub ochi.O masca pentru ochi pastrata la frigider si aplicata cateva zile la rand iti va atenua cu succes cearcanele.
Uleiul de migdale este bogat in vitamina E si are un rol benefic in tratarea cearcanelor.Pielea va beneficia de grasimile sanatoase continute de acest ulei si catifeleaza cu succes pielea sensibila din jurul ochilor.

Daca iti simti ochii obositi, incearca un remediu vechi. Aplica cateva felii de castraveti sau cartof crud pe pleoape si mentine-le cateva minute, apoi clateste-te bine. Vei vedea cum cearcanele dispar si ochii devin luminosi, fara urma de osteneala.Ceaiul verde are efecte binefacatoare pentru intregul organism, este un antioxidant puternic, scade riscul de boli cardiovasculare si mentine sanatatea. Dar, pe de alta parte, este un remediu extraordinar pentru regenerarea si intinerirea pielii.Poti folosi de cateva ori pe saptaman comprese pe baza de ceai verde si vei elimina treptat cearcanele atat de suparatoare

Esential este sa dormi suficient, sa te hidratezi si sa nu iti obosesti ochii in exces. Astefel pielea din jurul ochilor nu se va rida prea usor iar cearcanele se estompeaza cu timpul.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu

Facebook Comments APPID