Trucuri pentru o coafura perfecta tot timpul

Parul unei femei este o parte importanta din aspectul acesteia, ne dorim sa avem tot timpul coafura perfecta, fara par gras, lipsit de volum sau care sta in toate directiile.

Daca iti doresti mai mult volum, nu folosi prea multe produse pentru volum, cel mai bine este ca dupa baie sa foloseste pe radacina o spuma pentru volum, o aplici pe radacinile firelor de par cat acesta este inca umed, apoi usuci parul stand cu capul in jos, iar la final folosesti foarte putin fixativ, si astefel parul este pregatit pentru orice fel de coafura doresti.

Atunci cand vrei sa fixezi firele de par, foloseste in mod corect fixativul, trebuie pulverizat de la aproximativ 30 cm distanta, parul nu va mai sta in toate directiile si nici nu va avea aspect de par gras sau imbacsit.

Daca ai probleme cu parul care se increteste de la umezeala, mai ales iarna, cand umezeala din atmosfera este mult mai ridicata, este bine sa stii ca au iesit pe piata tot felul de seruri antifrizz, care trebuie aplicat prin miscari delicate de sus in jos pe toata lungimea firelor de par, se foloseste o cantitate mica de ser, cam 2 - 3 picaturi pe care le pui in  palme si apoi aplici.

Cea mai comoda coafura care este la moda in ultimul timp, este cea cu aspect neglijent, dar si pentru aceasta trebuie sa acorzi un pic de timp pentru a aranja parul, este diferenta intre coafura cu aspect neglijent controlat, si sa iti lasi parul exact asa cum te-ai ridicat din pat. Pentru astfel de coafura trebuie sa folosesti spray de texturare, pe care il aplici de la radacina pana la varfuri.

Daca samponul uscat este "prietenul tau", care te-a salvat de multe ori, si se intampla sa nu-l ai in casa atunci cand mai ai nevoie de el, il poti inlocui cu pudra de talc, care o aplici la radacina, lasi cateva minute sa actioneze, apoi cu o perie cu dinti desi, piaptana foarte bine pentru a sacapa de pulberea alba.

Cocul este o coafura care poate sa iti dea un look sofisticat, iar atunci cand parul tau nu este prea curat sau nu vrea sa stea deloc cum vrei tu, poti face rapid un coc, prinzand parul intr-o coada apoi rasucesti si prinzi in agarafe, la final folosesti un pic fixativ si chiar poti sa-l accesorizezi cu diverse agrafe bijuterie.

Comentarii

Postări populare