Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

5 moduri de a repara o relație distrusă


Relațiile pot fi dezamăgitoare și aproape orice relație va fi dificilă indiferent cine sunteți. Atunci când încrederea este destrămată  între două persoane, este posibil să restabiliți încrederea și să va reparați legătura cu acea persoană?
Când oamenii se schimbă, viața le oferă oportunități  sau  constrângeri. care îi vor influența. Toate relațiile vor avea, într-o zi sau alta, probleme sau obstacole mai mult sau mai puțîn importante.  Unele pot fi rezolvate cu ușurință printr-o comunicare adecvată, altele sunt mai delicate și necesită mai multă atenție și efort.
Iată 5 moduri de a stabili o relație destrămată:
1. Ascultați cu atenție
Ascultați ce are de spus partenerul dumneavoastră, și ascultați cu adevărat. Ascultați cuvintele cu atenție. Limbajul corpului trebuie să le arate recepționezi mesajul lor. Priviți persoană în ochi, direct. Desfaceți-vă brațele și fiți empatic. Nu va uitați la telefonul tău mobil. Încercați să sumarizati ce spune interlocutorul.
2. Exprimați-vă și voi.
Nu este întotdeauna la îndemână să asculți. De asemenea, trebuie să vă exprimați punctele de vedere Când vorbești, vorbește calm și cu respect. Uită-te în ochi când vorbești. Asigurați-vă că oamenii înțeleg ce le spuneți.
3. Nu vă supărați.
Chiar dacă sunteți răniți, rămâneți flexibil. Nu vă manifestați furia sau violență. Răspundeti-le cu bunătate și compasiune. Aveți empatie. Încercați să înțelegeți ce simt ceilalți oameni
4. Acceptați schimbările
Când ceva compromite o relație, această relație se schimbă pentru totdeauna. Nu poți lupta cu această schimbare. În schimb, acceptăți-o și trăiți cu ea. Gândiți-vă la modul în care puteți acceptă aceste schimbări și puteți face relația chiar mai bună decât înainte.
5. Nu renunta.
Perseverează și mergi mai departe. Pentru o relație e nevoie de timp, de iubire și o imima rănită se poate reacomoda cu viață, dar iubirea învinge în cele din urmă

Comentarii