Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

7 semne că ești mai “hot”decât crezi


Când eram la școală, nu eram ceea ce ați numi în mod normal "fierbinte". Eram o fată obișnuită, cu pistrui, păr roșu, purtam haine largi și lălăi și mă îmbrăcam adeseori în negru. Ca multe adolescente de vârsta mea.. Dar, după ce am înaintat în vârstă, stilul meu s-a schimbat și toate lucrurile pe care le-am urât despre mine, că adolescentă, m-au făcut atrăgătoare în ipostază de femeie matură.

Sunt acum o femeie împlinită, am corpul potrivit pentru vârstă mea, mă simt bine în pielea mea și sunt împăcată cu mine însămi. În vremea adolescenței însă, eram complexată de diverse idei preconcepute. Mulți tineri se simt prea înalți, prea scurți, prea groși, prea subțiri, prea liniștiți, prea agitati, prea .... Iar modul în care oamenii ne privesc ne influențează viață și destinul.

Acum iată o întrebare interesantă: Eșți fierbinte și nici nu-ți dai seama? Răspunsul scurt este: da! Pentru că sunteți toți frumoși în moduri minunate și unice. Sună urât și pare un clișeu, dar este adevărat. Iată câteva semne care va demonstrează că ați putea fi mult mai atractive decât credeți:

1. Oamenii se uită la tine în momentul în care te miști în încăpere
Ai observat că atunci când umbli și te miști, oamenii te privesc cumva? Asta se numește prezență, și o ai. Eșți în stare să întorci capetele pentru că oamenii se simt atrași de persoana ta. Chiar dacă nu spui nimic, simpla prezența e de ajuns să te facă remarcată. Fără să fii anume îmbrăcată sau să fii o frumusețe clasică.
2. Femeile nu te plac și uneori te simți exclusă din cercul de prietene
Multe femei presupun că știi că esti fierbinte, și atunci se abțin să te complimenteze. Simt că reprezinți un potențial pericol iar fetele și femeile de orice vârstă tind să își combată concurența. Dacă te simți antipatizată de femei, este pentru că în realitate eșți o fată “hot”.
3. Bărbațîi îți caută compania
Indiferent de vârstă, bărbații percep involuntar că sunt atrași de tine, dacă eșți cu adevărat “fierbinte”. Nu e vorba neapărat de cuceriri în sensul clasic al cuvântului, ci de felul în care vor să îți fie în preajma. Încă din adolescență, vei remarcă mulți bărbați care vor să discute, să îți fie aproape,chiar dacă îți par prea maturi pentru ține.
4. Îți găsești mereu cusururi fizice și ești nemulțumită de înfățișarea ta
Este un paradox, dar multe femei superbe sunt cu adevărat nemulțumite de felul în care arată.
Adesea urăm lucruri despre noi înșine care ne fac să ieșim în evidență, dar adesea aceste micii detalii ne  fac atractive, așa că oamenii nu înțeleg când suntem nesigure în privința asta. "Ugh, urăsc ochii mei, sunt prea mari!" Poate părea că cea mai ciudată declarație către cineva care fusese numit "ochi de broască" întreaga lor copilărie. În realitate, machiați superb, acești ochi vor părea încântători și oferă acel dram de personalitate și farmec acelei persoane.
5. Tu eșți cea care încheie relațiile, și crezi că e cumva vina ta
În domeniul sentimental, eșți mereu cea care pune punct. Bărbațîi din viață ta sunt cei abandonați, tu nu cunoșți gustul amar al geloziei. Este un semn că de fapt eșți o cuceritoare, chiar dacă nu pari așa. Știi ce vrei și nu te lași până nu găeșți bărbatul potrivit pentru ține. Ești “hot” și nu îți este greu să abandonezi o relație în care te simți nepotrivit
6. Eșți ambițioasă și știi să te impui
Deși nu te consideri o femeie “fierbinte”, ai o anume atitudine care impune respect. Farmecul tău personal se răsfrânge asupra celorlalți și îi subjuga. Ești plină de ambiție și eșți o luptătoare. Nu te lași și nu abandonezi până nu îți atingi obiectivele în viață.
7. Știi să oferi, nu te mulțumești doar să primești
Personalitatea ta puternică lasă loc și generozității. Oferi afecțiune, eșți caldă sufletește și știi să dăruieșți. Acest aspect cucerește orice bărbat, chiar dacă nu îți dai seama. Faptul că eșți gata să oferi și să te implici, denotă farmec și sporește atracția, indiferent cum arăți fizic.

Încearcă să te pui în valoare în primul rând în ochii tăi, ai încredere deplină în tine și dezvoltă-ți latura fierbinte a personalității, vei avea numai de câștigat!

Comentarii