Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Apple iOS 12 si noul iPhone Xs

Actualizarea Apple iOS 12 spune că îmbunătățește performanța pe iPhone-urile mai vechi cu până la 40%.

Apple iOS 12 este disponibil pentru toate smartphone-urile și tabletele care rulează pe iOS 11. iPhone-urile compatibile includ noile modele iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s.

Cum se descarcă iOS 12 pe iPhone?

Una dintre modalitățile cele mai convenabile de a descărca cea mai recentă actualizare este Over-the-Air (OTA) de pe telefon. Asigurați-vă că sunteți conectat la internet Wi-Fi de mare viteză, deoarece actualizările software-ului sunt de obicei de dimensiuni mari. De asemenea, asigurați-vă că telefonul dvs. are o încărcare suficientă sau pur și simplu sa il bagati la incarcat atunci când descărcați și instalați actualizarea iOS 12.

Acum, accesați dispozitivul Setări> General> Actualizare software. Telefonul va verifica actualizarea și vă va solicita să îl instalați dacă este disponibil pentru dispozitivul dvs.

Apple iOS 12: caracteristici de top


  • Performanţă

Apple spune că a îmbunătățit performanța pe iOS 12, aplicațiile se deschid de două ori mai rapid și optimizează procesorul la maxim atunci când este necesar. Compania spune că cea mai recentă actualizare a software-ului funcționează mai bine pe iPhone-urile mai vechi. iOS 12 spune că va încărca aplicațiile pe iPhone-urile mai vechi pana la 40% mai rapid.


  • Realitate augmentată

Apple va lansa cea mai recentă platformă de realitate augmentată ARKiT 2.0 cu noua sa actualizare de software. Cea mai recentă iterație deschide calea pentru aplicații inteligente și mai avansate bazate pe AR pe iPhone. Compania a lansat Universal Scene Description Optimized (USDZ) în colaborare cu Pixar pentru a crea un nou format de fișier pentru conținutul AR. Apple a colaborat cu companii precum Adobe și Lego pentru a oferi o experiență AR mai bună și mai interactivă pe dispozitivele iPhone.


  • Fotografii

Ca și în cazul aplicației Fotografii de pe Google AI, aplicația foto nativă a Apple obține și unele funcții mai inteligente cu iOS 12. De exemplu, Apple Photos va afișa acum sugestii de căutare, permițând utilizatorilor să descopere fotografii mai vechi prin anumite cuvinte cheie cum ar fi locuri, momente și chiar nume de afaceri .

Apple a lansat o nouă secțiune numită For You în aplicația Photos, care va afișa amintiri, fotografii prezentate, fotografii live, activitate de album partajată. Apple Photos vă va arăta, de asemenea, momentele cele mai importante dintr-un anumit eveniment sau zi și sugerați utilizatorilor să invite prietenii să se alăture albumului.

O altă actualizare interesantă este capacitatea de a trimite imagini de rezoluție completă prin iMessage.

  • Timpul ecranului

Apple aduce, de asemenea, o serie de caracteristici digitale de bunăstare în cele mai recente actualizări ale iOS 12. Va exista un nou tablou de bord care va arăta utilizatorilor cât timp au stat pe dispozitivele lor. De asemenea, utilizatorii pot seta o limită de timp pentru diferite aplicații. Se numește Screen Time, caracteristica va fi disponibilă pentru utilizatorii iPhone și iPad.


Cat despre noul iPhone Xs, design-ul acestuia este identic cu iPhone X, desigur sunt cateva modificari pe parte de hardware.
Recomandam sa cumparati noul XS ? NU!Comentarii