Treceți la conținutul principal

Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Rujul este nelipsit din poșeta fetelor, dar poate niciodată nu te-ai gândit că acest mic obiect din trusa ta de cosmetice îți poate dezvălui trăsături de personalitate și imaginea pe care o au ceilalți despre ține. După ce folosești rujul, acesta ia forme diferite în funcție de felul în care îl intrebuintezi pe buze. Studiază cu atenție forma rujului, apoi compar-o cu imaginile următoare:
Imagini pentru lipstick
1.Rujul cu formă asemănătoare celei originale. Femeile care dețîn un ruj cu o formă similară, sunt femei dedicate familiei și care se căsătoresc devreme, devenind un spirjin important pentru bărbațîi lor. Sunt conștiincioase, riguroase și responsabile, având tendința să respecte cu strictețe toate regulile. Este greu pentru ele să dezamăgească sau să ofenseze pe cineva. Sunt femei empatice, simpatizate de toată lumea. Muncesc cu drag în echipă și se implică în proiecte comune.
What does your lipstick say about you?
2.Rujul cu formă rotunjită  .Femeile care tocesc rotund rujul sunt prietenoase și iubesc familia. Le place să primească musafiri, iar sufrageria este zona preferată a locuinței. Le place ordinea și au mare grijă de copii și de persoanele în vârstă. În general aceste femei au hobby-uri artistice, precum muzică, scrisul sau pictură.
3.Rujul ascuțit și ușor rotunjit în vârf. Aceste femei au o personalitate puternică. Oamenii fie sunt înnebuniți după ele și le adoră, fie nu le pot suferi. Nu se lasă ușor influențate, sunt mândre de părerile lor ferme și își susțîn cu argumente punctul de vedere în față celorlalți. Sunt grăbite și nu suportă amânările.

4.Rujul cu formă ascuțită. Femeile care tocesc rujul în formă ascuțită sunt femei inteligente și foarte sexy. Ele flirtează permanent cu bărbațîi, caracteristică care atrage de cele mai multe ori invidia altor femei. Acestea își valorifica atuurile și se mândresc cu ele. Atunci când pleacă în vacanță, ele preferă să facă activități deosebite, nu zac l;a plajă și nu se plictisesc niciodată Uneori par puțîn increzute sau superficiale, însă au o personalitate deosebită care le scoate în evidență.
5.Rujul cu vârf ascuțit pe o latură. Femeile care tocesc rujuri cu vârful ascuțit pe o parte sunt conducătoare prin definiție. Sunt carismatice, ambițioase și ies mereu în evidență.Le place să fie în centrul atenției, făcându-i pe cei din jur să se amuze împreună cu ele. Deși sunt pozitive și vesele uneori devin insistente și prea impulsive. Le place să fie în control și uneori îi enervează pe ceilalți prin posesivitate și gelozie.
6. Rujul cu formă ușor concavă. Femeile care is tocesc rujurile în formă concavă sunt sarguincioase și ambițioase. Sunt femei curioase,  își asumă cu rapiditate noi responsabilități, îndeplinind complet și rapid toate obligațiile. Aceste femeie au tendința să fie puțîn incapatanate și își impun punctul de vedere în discuțîi . Nu se tem să își asume riscuri sau să pună întrebări incomode celorlalți.
7.Rujul cu formă dreaptă. Aceste femei sunt caracterizate de energie, poftă de viață și bună dispoziție. pline de viață. Le place să experimenteze, au tendința de a fi peste măsură de curioase. Aceste femei încearcă să mențînă echilibrul, în relațiile de familie cât și în raporturile profesionale. Oamenii le consideră capabile, istețe și cu mult simt al umorului. Au o personalitate agreabilă, iubită mult de cei din jur.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Munca in echipa-avantaje si dezavantaje

Indiferent de job, munca in echipa este intalnita mai des decat te astepti,. La scoala sau la facultate, proiectele erau realizate in grup. Poate era bine sa ne descurcam singure, poate in echipa rezultatele sunt mai bune...cine stie. Munca in echipa este o constanta a succesului iar adaptarea acestei munci la diferite procese de productie a condus la rezultate mai bune ca in cazul eforturilor individuale. Munca in echipa este insotita de o productivitate sporita. Eforturile comune genereazaidei si solutii inovative. Daca supui unei analize de grup o anumita problema, sunt sanse mai mari sa obtii chei diferite dar interesante si corecte deopotriva.Forta de munca este mai motivata daca se impart sarcinile inmod egal. Comunicarea intre membrii echipei este mult imbunatatita, iar liderul echipei trebuie sa stie cum sa focuseze pe rezultate echipa sa. Un lider puternic va impune echipa, iar unul slab o dezbina si o disipa, asa ca liderul trebuie ales cu mare atentie. Ca dezavantaje, munc…

Wella Professionals Fusion - ingrijire profesionala a parului

Wella Professionals sunt produse pentru ingrijirea parului si a pielii capului, ofera o ingrijire profesionala, de aceea multi stilisti folosesc produsele de la acest brand, in saloanele lor de infrumusetare.

Brandul Wella a luat nastere prin 1880, primele produse Wella au fost facute de Franz Stroher, un tanar stilist pasionat de arta productiei de tul, material din care se fac perucile sintetice.
Datorita stilistilor de renume care lucreaza la crearea produselor Wella, brandul a obtinut numeroase brevete si licente in domeniul ingrijirii parului.
Wella produce produse de  ingrijire si te styling a parului, la preturi accesibile, chiar si gamele de lux de la Wella sunt extrem de accesibile, in ciuda ingredientelor care le folosesc, unele ingrediente sunt chiar foarte rare cum este paraful de diamant, extractul de sampanie sau extractul de matase.

Extractul de matase se gaseste in ultima gama aparuta de la Wella, mai exact acesta gama poarta numele de Wella Professionals Fusion. Acea…

Impacarea dupa o despartire lunga

Dupa ce ati fost despartiti o perioada, ati ajuns la concluzia ca nu puteti trai unul fara altul, asa ca v-ati impacat, dar acest lucru presupune ca in relatia voastra trebuie sa se schimbe ceva, daca atunci cand v-ati despartit este normal ca in relatie ceva nu a mers cum trebuie, acest "ceva" este cazul sa fie schimbat, astfel evitati sa ajungeti din nou la despartire.

In primul rand trebuie sa invatati sa comunicati mai eficient, sa discutai depsre problemele dinainte de despartire si sa incercati sa le rezolvati. Daca comportamentul partenerului tau nu ti-a placut inainte, cu siguranta nu-ti va placea nici dupa ce va impacati, pana nu-i spui ce te-a nemultumit, el se va purta la fel, asfel discutati si vedeti daca se poate schimba.

In multe relatii unul dintre parteneri este mai activ, iar celalalt este mai pasiv, asa ca ar fi bine sa ajungeti la un echilibru, mai ales daca vreti ca de data aceasta relatia voastra sa merga mai bine. Ambii parteneri trebuie sa aiba acele…