Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Destinatie de vacanta : Bruges, Belgia


Cei ce vizitează Belgia, nu pot rata micuța bijuterie Bruges, orașul dantelei și ciocolatei, poate cele mai fine din lume. Farmecul medieval al orașului și arhitectura deosebită face din orașul belgian Bruges una din cele mai atractive destinații turistice ale Europei, vizitat anual de peste două milioane de turiști.
O anume parte a stilului medieval al orașului a fost păstrat în condiții excelente de câte locuitori, iar  centrul orașului a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.
De ce este micul Bruges atât de special? Pe lângă farmecul stilului medieval, orașul este legat de mare prin numeroas canale, construite de oamenii de afaceri, canale ce au zugrăvit prosperitatea orașului  încă din Evul Mediu atunci când orașul a avut o creștere spectaculoasă. Străzile înguste, canalele deosebite, florile și aerul încântător va vor oferi prilejul unei vacanțe minunate, fie că este vorba de toamna sau primăvară.
Centrul orașului Bruges este relativ mic, aceasta înseamnă că puteți străbate la pas străzile din Bruges pentru vizitarea celor mai importante obiective turistice ale orașului : Grote Markt, Belfort van Brugge sau Basilica Sfântului Sânge.
Punctul central al orașului Bruges este faimoasa Grote Markt, numită și Burg, și este unul dintre obiectivele turistice pe care trebuie să le vedeți neapărat. Grote Market este o zona plină de viață al orașului,  este un loc în care regăsiți cele mai frumoase clădiri construite în secolele trecute. Grote Markt a avut rol de piață încă din anul 958.
Astăzi, Grote Markt e amenajat ca loc de promenadă, aici găsești majoritatea bicicliștilor, este o arie care găzduiește diverse concerte sau festivaluri și de aici poți începe vizitarea celor mai importante obiective turistice din oraș.
Belfort van Brugge sau Palatul Provincial atrage toată atenția, dar veți remarcă și statuile aflate chiar în mijlocul pieței , îl reprezintă pe Jan Breydel și Pieter de Coninck, doi eroi ai libertății în lupta împotriva francezilor de la începutul secolului al XVI-lea.
Canalele din Bruges fac parte din lista de obiective turistice  de neratat odată ce ajungeți în Bruges. Frumoasele canale va dau prilejul să descoperiți Bruges dintr-un alt unghi și să va bucurați de grădini înflorite, de poduri pitorești și clădiri medievale.
 Două dintre cele mai renumite canale ale orașului Bruges sunt Rozenhoedkaai și Groenerei.
Canalul Rozenhoedkaai este fermecător indiferent de anotimp, soare sau ploaie, el este la fel de căutat și este unul dintre cele mai fotografiate locuri din Bruges.Canalul Groenerei oferă un peisaj divers, cu poduri vechi și clădiri istorice încadrate minunat în cadrul natural.Nu ezitați să petreceți măcar câteva zile în aceste locuri deosebite și inedite ale vechii Belgii.

Comentarii