Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Emilia Clarke- fata cu dragoni tatuati


Actrita Emilia Clarke a interpretat rolul lui Daenerys Targaryen încă de la premiera serialului televizat, în anul 2011. Actrița a fost prezentă la Premiile Emmy, unde serialul „Game of Thrones” a câștigat titlul de cea mai bună drama. Emilia Clarke a fost întrebată despre felul în care rolul lui Daenerys i-a schimbat viața, Emilia a răspuns că intreaga sa cariera este fundamentata pe acest rol. „Mi-a dat întreaga viață pe care o trăiesc acum. Îi datorez absolut totul'.
De-a lungul a şapte sezoane, personajul Daenerys Targaryen a fost preferatul publicului din “Game of Thrones”. A infruntat moartea, a strabatut deşerturi, a trecut prin războaie, viol şi dureri sufletesti în misiunea ei de a diminua practicile opresive precum sclavia, jaful şi crima. Dany a fost minunea viteaza vieţii noastre şi personajul ei e adus adesea mentionat ca dovadă că Urzeala Tronurilor e un serial care celebreaza femei puternice care au scopul de a distruge patriarhatul.
Emilia și-a delectat fanii de pe Instagram postând o fotografie cu noul ei tatuaj, fiind un simbol si un omagiu rolului esential al Daenerys Targaryen din „Game of Thrones”. Actrița și-a tatuat trei dragoni pe încheietura mâinii drepte, adăugând în descrierea fotografiei: „Mama Dragonilor pentru totdeauna! @_dr_woo_ s-a asigurat că această mamă nu-și va uita niciodată copiii”.
Ultimul sezon din seria „Game of Thrones” va avea premiera în 2019, data exactă fiind inca nestiuta până în acest moment.
Daenerys Targaryen a primit drept cadou de nunta trei oua pietrificate de dragon, care au ajutat-o sa se transforme una dintre cele mai puternice femei din regat. Intr-un show deosebit al vechii magii, Daenerys a reusit sa le transoforme pentru prima data dupa o multime de generatii care nu au facut-o, umpland inca o data cerul lumii cu muzica dragonilor. Cei trei "copilasi" ai sai au primit numele Drogon, Rhaegal si Viserion, si acestia sunt cei trei dragoni pe care actrita si i-a tatuat permanent pe piele, pentru a-si aminti de acest serial care i-a promovat cariera la Hollywood.

Comentarii