Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Forma sprancenelor si caracterul

Sprâncenele sunt pentru ochi sunt ca o ramă ce încadrează o imagine. Ele completează un aspect frumos al fetei, pot schimbă aspectul și fizionomia dacă nu sunt corect aranjate. Sprâncenele bine alese afectează modul în care ne văd ceilalți.  Cu toate aceastea, formă naturală a sprâncenelor ne dezvăluie câte ceva despre personalitatea fiecăruia.

Deși trendurile modei impun forme diferite ce pot fi realizate prin machiaj și operații cosmetice, sprâncenele naturale rămân poate cele mai potrivite contururilor fetei noastre.Dacă doriți să aflați despre sprâncene și ce ne dezvăluie ele, doar uitați-vă în oglindă, comparați aspectul sprâncenelor cu descrierile noastre și aflați mai multe despre natura dumneavoastră interioară.
1.Sprâncene cu aspect natural
Aceste sprâncene au un arc delicat, lățime normală și sunt în mod expres subliniate. Persoană cu o astfel de linie a sprâncenelor iubește viață de familie, pacea și armonie. Încercați întotdeauna să faceți ceea ce vă place. Sunteți încrezători în sine și nu lăsăți pe altcineva să vă oprească sau să vă deranjeze pentru a vă atinge obiectivele.
2. Sprâncene drepte
Spun despre dumneavoastră că sunteți o fire analitică, cu gândire raţională. Analizați profund și gânditi de două ori înainte de a acţiona. Cu toate acestea,aveți tendința de a spune lucrurilor pe nume şi de a sublinia adevăruri pe care alţii preferă să le evite.
3.Sprâncene scurte
Sunteți genul de persoană realistă, foarte atentă la detalii, ancorată în prezent. Nu va place să-i auziți pe alţii plângându-se de problemele lor, în condiţiile în care aveți și dumneavoastră probleme. Aveți darul de a calmă situațiile conflictuale și de a aduce liniștea și armonia
4.Sprâncene groase
Sunteți o persoană cu multă încredere în sine, va știți forță și tăria, sunteți puternică și greu de înfrânt Atunci când aveți un scop bine definit, nu va opriți până nu îl atingeți. Atenție la încăpățânare și la situl mai dur de exprimare, va cauzează neplăceri uneori.
5.Sprâncene subțiri
Aceste sprâncene denotă delicateţe interioară. Evitați conflictele şi știți cum să aplanati o situație dificilă. Sunteți o persoană care oferă compasiune, știe să asculte și la nevoie sară în ajutorul familiei și prietenilor.
6..Sprâncene arcuite
Prima impresie pe care o oferiți este de ușoară aroganță și aer de superioritate. E doar o falsă impresie. De fapt sunteți o persoană sensibilă, neîncrezătoare și prudență, caracterizată de perfecționism și având un simt al datoriei foarte dezvoltat.
7.Sprâncene lungi
Persoanele cu astfel de sprâncene au o mulțime de energie și sunt foarte sociabile.Va place să trăiți  înconjurați de oameni, aveți mulți prieteni. Sunteți buni în gestionarea stresului iar  problemele pe care le aveți le soluționați de obicei pe cont propriu. Sunteți un angajat valoros. Aveți o personalitate puternică și nu vă temeți de provocări.
8. Sprâncene rotunde
Astfel de sprâncene reflectă bunătate și compasiune, sunteți mereu de ajutor și aveți o capacitate deosebită de adaptare las situații dificile și ciudate
9.Sprâncene liniare
Sunteți un justițiar, o persoană animată de simțul dreptății, va puneți în sprijinul celor mai slabi și va place să fiți în centrul atenției. Va simțiți în siguranță alături de familie, este sprijinul vostru interior

Comentarii