Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

L interdit, noul parfum Givenchy

L’interdit, noua lansare a celebrei case de parfumuri Givenchy, a beneficiat de un spatiu al contrastelor, lansand provocarea pentru femei să își depășească limitele și să descopere fascinatia interzisului. Totul sub un concept absolut spectaculos, The Thrill of the Forbidden.In camere cu concepte diferite, spatii originale si inedite, invitații au avut ocazia să strabata universul îndrăzneț al unui parfum care trezește dorința a iesi din multime și de a depasi limitele. Initial, parfumul “L’Interdit” s-a născut în 1957, sub forma unei creatii dedicate celebrei actrite Audrey Hepburn.

În 2018, parfumul L’Interdit se reinventeaza intr-o poveste noua. The Thrill of the Forbidden a fost conceptul lansarii parfumului în România și i-a provocat pe cei prezenți să savureze senzațiile interzise prin spațiile tematice puse la dispoziție.
Cu o compoziție captivantă de flori albe, precum floarea de portocal, iasomie și tuberoză, parfumul este infuzat de note “negre”, de vetiver și patchouli. L’Interdit este despre încălcarea propriilor limite, despre curaj, feminitate și fiorul pe care ți-l oferă o senzație interzisă. L’Interdit este parfumul paradoxurilor. În el, lumina îmbrățișează obscuritatea, iar notele florale se contopesc cu acordurile întunecate.
Nu trebuie sa iti interzici nimic. Nu urma nicio regula. Parfumul se doreste o invitatie la sfidarea conventiilor si la imbratisarea propriei unicitati. Amestecul floral indraznet combina floare de portocal, iasomie si tuberoza, vetiver si patchouli intr-un parfum intens, plin de curaj, elegant, de neuitat.

Comentarii