Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Masti naturiste pentru un ten luminos

Zi de zi, oamenii din întreaga lume caută cele mai eficiente modalități de a-și păstra pielea tânără și frumoasă. Cosmetologii oferă mii de proceduri pentru a ne menține pielea tonifiată. Și totuși există legi ale naturii pe care nu le putem nega. Potrivit cercetărilor, semnele îmbătrânirii precoce pot apărea datorită expunerii la soare și UV.În diferite țări, oamenii tind să aibă propriile obiceiuri pentru sănătate și frumusețe. Din fericire, există o mare varietate de rețete care pot ajută fetele în dorința de a arăta perfect.
1.       Masca din lămâie contra ridurilor timpurii
Vei avea nevoie de :
·         1 lămâie proaspătă
·         2-3 lingurițe de miere
·         Tampon de bumbac
Cum se prepară:
Stoarceți sucul din lămâie și amestecați cu miere .Dacă aveți piele sensibilă, este recomandat să adăugați puțînă apă în suc Aplicăți amestecul pe față. Așteptați câteva minute până când masca se usucă și apoi îndepărtați cu apă Repetați o dată pe săptămână. Veți obține o privire proaspătă și încetinirea apariției ridurilor, un ten neted și mai sănătos.
2.       Mască naturală făcută cu morcovi și miere pentru piele proaspătă
Vei avea nevoie:
·         1 morcov
·         2 lingurițe de miere
Cum se prepară:
Spălați și tăiați morcovul. Puneți morcovul tăiat într-un mixer și luați sucul. Când sucul este gata, adăugați niște miere și amestecați ușor.Aplică masca pe față. Așteptați 20 de minute. Îndepărtați cu apă. Repetați această procedură de două ori pe săptămână. Pielea va fi mai sănătoasă datorită sursei ridicate de antioxidanți. Masca acționează pentru reducerea îmbătrânirii prematură și apariția ridurilor noi.
3.  Masca pentru îmbunătățirea circulației sângelui
Vei avea nevoie:
1 1/2 lingură de făînă albă de calitate
1/2 lingură de praf turmeric
 Adăugați laptele crud nefiert (adăugați mult deoarece trebuie să faceți un amestec dens)
Cum se prepară:
Combinați toate ingredientele. Amestecați bine. Aplicăți-o pe față cu o perie de machiaj. Așteptați 30 de minute. Clătiți cu apă călduță. Rezultatele pe care le veți vedea: Aspectul pielii devine mai luminos. Ridurile sunt netezite. Aspectul facial devine mai sănătos.
4O cremă din ulei de măsline, vaselină și vitamina E
Veți avea nevoie:
·         10 ml ulei de măsline
·         3 capsule de vitamina E
·         3 g Vaselină
Cum se prepară:
Puneți toate ingredientele într-un castron și amestecați bine. Încălziți vasul care conține crema folosind o baie de abur.Răcește apoi amestecul. Puneți conținutul într-un vas sau container nou. Aplicăți crema pe gât și pe piept înainte de a merge să dormiți în fiecare seară. Rezultatele pe care le veți vedea: după 2 luni, gâtul și decolteul vor arăta proaspete și netede.


Comentarii