Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Puterea afirmațiilor pozitive

Afirmațiile pozitive sunt scurte fraze pe le putem folosi pentru a ne programa subconștientul. Aceste simple vorbe de fapt ne trimit mesaje clare către suflet pentru a ne orienta gândurile și ideile către scopurile pe care dorim să le atingem. Ele ne lasa să ne concentrăm toată atenția pentru realizarea unui anume obiectiv. Procesul esențial al construirii unei afimatii pozitive se rezumă la declararea în mod repetitiv a unor anume afirmații, care vor declanșa o schimbare pozitivă în viață voastră.
“Repetiția duce la credință. Și odată instalată credință, lucrurile bune nu vor întârzia să apară” spunea Mohamed Ali/ Cassius Clay, celebrul boxer convertit la Islam. Convingerile ferme duc la rezultatele dorite, depinde ce impunem și ce susținem ca afirmații.
Cum ne creem propriile afirmații pozitive?
Există o mulțime de exemple de afirmații pozitive și internetul abundă în sfaturi de aplicat în acest sens. Celebra carte Legea Atracției este bazată în special pe această forță de neegalat a gândirii pozitive și a modului în care aceste afirmații ne pot conduce viața.
Dar cel mai bine știți voi înșivă ce afirmații pozitive trebuie să alegeți pentru a dirija viață pe făgașul pe care vi-l doriți.
1. Împărțiți dorințele și afirmațiile pozitive în categorii: bani, succes, dragoste, sănătate, familie
Exemplele de mai sus constituie categorii separate pentru afirmații care va vor îmbunătăți viață. Fixați-va obiective clare pentru fiecare categorie. Un exercițiu zilnic va va face să va gășiți calea spre succes, să inițiați o nouă afacere, să va gășiți un partener de viață sau să va ameliorați sănătatea
2. Scrieți câteva fraze simple și scurte pentru fiecare obiectiv ales
Trebuie să folosiți fraze ușor de reținut, astfel încât acestea să poată fi absorbite fără efort în subconștientul vostru. De exemplu, dacă obiectivul dumneavoastră este de a vă spori încrederea în sine, afirmația dvs. ar putea arăta astfel: "Mă simt mai încrezător în fiecare nouă decizie pe care o iau." Sau "cu cât mă înțeleg mai mult, cu atât mai mult am încredere în mine și în abilitățile mele "
3. Scrieți mereu afirmațiile la timpul “prezent” și alegeți-le pe acelea care va fac să va simțiți bine
Este esențial să simțiți emoții pozitive pentru a atrage ceea ce va doriți. Dacă va surprind diverse gânduri negative în timp ce rostiți afirmațiile, atunci schimbați-le imediat.
 4. Considerați că afirmația deja face parte din realitatea de zi cu zi
Noțiunea de "credință" este foarte importantă aici. Când repetați o afirmație, trebuie să aveți credință și să credeți cu tărie că se întâmplă deja. În acest fel, veți trimite vibrații ridicate și veți atrage ceea ce doriți cu adevărat. Dacă aveți dificultăți în a crede, puteți folosi formularea: "deja se întâmplă ...". În acest fel, veți avea mai mult decât ușor să vă imaginați că afirmația dvs. este într-adevăr adevărată!
5. Perseverati. Uneori merge repede, dar alteori rezultatele se vor lasă așteptate
Nu vă descurajați și spuneți-vă că ați putea avea ceva de învățat din fiecare experiență. Viața ne surprinde uneori, dar păstrează o atitudine pozitivă, totul a fost pus deja în mișcare
Când să utilizați afirmațiile
Idealul este să le repetați dimineața, când va treziți și seara, înainte de a adormi. Subconștientul dvumneavoastra este mai sensibil și receptiv. Cu toate acestea, le puteți folosi de îndată ce observați o nevoie de energie pozitivă sau când doriți să vă schimbați gândurile.
Le puteți asculta când sunteți singuri, înregistrându-le pe un CD și ascultăndu-le în mășînă. Sau repetați-le mental atunci când sunteți la serviciu și aveți timp liber. Sau citiți-le pur și simplu înainte de a va da jos din pat pentru a vă începe ziua. De asemenea, puteți să le repetați privindu-vă în oglindă, pronunțând cu voce tare. Acest lucru vă va ajută să credeți.
Veți realiza chiar că anumite dorințe curg în mod automat în mintea voastră, în anumite situații când apare necesitatea. Gândul va fi urmat de fapta iar rezultatele nu se vor lasa așteptate.
Cu acest instrument simplu, dar eficient, vă va fi mai ușor să vă concentrați asupra a ceea ce doriți cu adevărat și nu asupra evenimentului care vă face să reacționați. Astfel, gândurile negative se vor transformă într-o nouă energie care vă va ajută să vă atingeți obiectivele.
În final îmi permit să redau câteva cuvinte ale celebrului Buddha Gautama:
„Ceea ce suntem în prezent este rezultatul gândurilor noastre. Mintea dictează tot. Devenim ceea ce gândim” Și atunci de ce să nu încercăm să îmbunătățim calitatea gândurilor noastre și să ne inspirăm din aceste afirmații pozitive pentru a ne crea o viață așa cum o dorim?

Comentarii