Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

S-a casatorit celebrul Justin Bieber!

Iubit și adorat de milioane de adolescente din întreaga lume, cântăreţul pop Justin Bieber  a surprins de curând lumea mondenă prin căsătoria în secret cu cu fotomodelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin. Din ce se știe momentan, cei doi îndrăgostiți au făcut doar cununia civilă.
Justin Bieber și frumoasă Hailey au fost surprinşi de paparazzi când ieşeau dintr-un oficiu de stare civilă din New York, unde au fost pentru a semna în mare secret, certificatul de căsătorie. Informaţia a apărut în presă fiind difuzată de un apropiat al cuplului, care a mărturisit că va urmă în curând și ceremonia religioasă.
Surse de încredere afirmă că viitoarea mireasă a lui Justin Bieber şi-a ales creatorul care să-i creioneze rochia de mireasă, iar cei doi soţi și-ar fi ales deja și locul unde se va ține petrecerea de nuntă. Familia confirmă curând și ceremonia religioasă.
În urmă cu câteva zile, Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au decis asupra viitorului relației lor, s-au luat de mână şi au păşit la starea civilă. Conform presei din Regatul Unit, Justin şi Hailey au intrat într-un birou care acordă licenţe de căsătorie din New York. Martorii oculari spun că artistul a început să plângă şi i-ar fi spus alesei inimii sale „Abia aştept să mă însor cu ține, iubito”.
Știrea că Justin Bieber şi Hailey Baldwin s-au logodit a luat prin surprindere lumea muzicală și show biz-ul lumii întregi, deoarece cei doi erau împreună de doar o lună, când cântăreţul celebru a cerut-o în căsătorie pe Hailey, în timpul unei vacanţe romantice în Bahamas.
În anii trecuți, Justin Bieber a avuut o relație furtunoasă cu  actrița și cântăreața Selena Gomez. Se pare că frumoasă brunetă nu și-a revenit nici până acum în urmă despărțirii de justin Bieber și vreme îndelungată a refuzat să accepte faptul că fostul ei iubit este implicat acum într-o nouă relație de dragoste.


Comentarii