Treceți la conținutul principal

Test geometric

Recunoașterea modelelor și a formelor geometrice apare atunci când informațiile din mediul înconjurător sunt recepționate și introduse în memorie pe termen scurt, provocând activarea automată a unei anumite părți a creierului. Când recunoaștem ceva sau simțim vizual conectat la o imagine, trimitem răspunsuri din creierul nostru către corpul nostru; putem simți fericirea, furia sau o serie de emoțîi.
Dar ce înseamnă asta? În esență, imaginile și formele pe care le preferați va dezvăluie un pic despre personalitatea ta. Cu ce imagine te conectezi sau te simți atrasă?

                                                                         1. Clară și distinctă
Dacă alegeți acest model, aveți tendința de a căuta lucrurile simple din viață. Mintea dumneavoastră. este capabilă să transforme modele complexe în modele simple și acest lucru vă face să rezolvați problemele  ușor și să ajungeți la sursă oricărei dileme. Înțelegeți mai întâi o problemă, apoi  o rezolvați și încheiați-o.


.
2. Interconectată
Alegerea acestui model înseamnă că mintea voastră încearcă întotdeauna să găsească indicia în cele mai dificile probleme. Întotdeauna vă uitați mai profund la orice problemă înainte de a încerca să o rezolvați. Soluțiile dvs. sunt întotdeauna practice și bine gândite. Aveți o natură foarte perceptivă și puteți înțelege problemele complexe mai repede decât majoritatea


3.Dreapta și îndrăzneață
Această alegere înseamnă că aveți o minte care este atrasă automat de lucrurile simple și îndrăznețe din viață. Ești foarte deschisă și direct și preferi să păstrezi lucrurile necomplicate. Veți găși frumusețe în lucrurile simple ale viețîi și minții voastre îi place să păstreze lucrurile necomplicate.
4. Model complex
Mintea ta este complicată dacă acesta este modelul pe care l-ai ales. Personalitatea ta este un amestec puternic de multe aspecte diferite care te face să fii o persoană misterioasă. Sunteți percepută că o personalitate enigmatică și oamenii se bucură de a fi în jurul vostru pentru că sunteți atât de interesantă și atrăgătoare.
5. Orientată către soluții
Dacă această imagine vă atrage privirea, atunci sunteți  o femeie foarte orientată spre soluțîi. Înțelegeți probleme complicate și mergeți drept pentru găsirea răspunsului. Căutați modele și tipare din lumea din jurul duumneavoastra pentru a găși rapid soluția. Întotdeauna rămâneți complet concentrat asupra modului de a rezolva ceva, mai degrabă decât să evitați această problemă.


6. Extrovertită
Personalitatea dumneavoastră se îndreaptă cu siguranță spre extrovertire, dacă acesta a fost modelul pe care l-ați ales. Puteți să vă uitați la o situație din perspectiva unui outsider și să vă exprimați ușor gândurile frumoase .Vă place să fiți în jurul oamenilor  și nu faceți niciun efort pentru a vă ascunde sentimentele, va place să exteriorizati ce simțiți. Prietenii și familia se bucură de faptul că sunteți în mijlocul lor7. Introvertită
Sunteți mai mult decât probabil o introvertită dacă ați ales această imagine. Aveți propria voastră lume în interiorul dumneavoastră și de multe ori trăiți în gândurile și ideile proprii. Sunteți foarte conștienta de sine și este vizibil în personalitatea dumneavoastră. Poți fi singur și fii fericit!
8. Creativă și perfecționistă
Sunteți atrasă spre lucruri frumoase și creative dacă ați ales această imagine. Nu toată lumea poate vedea frumusețea în obiecte de artă , este o calitate destul de rară. Partea creativă va atrage aproape de artă și veți iubi mereu creativitatea. Cu toate acestea, puteți fi, de asemenea, un pic prea perfecționista.

Ce imagine ați ales și a fost descrierea corectă? Spuneți-ne ce credeți în comentariile dvs.!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tendinte in materie de machiaj si sprancene in 2018

Anul viitor machiajul trebuie sa fie in stilul anilor '60, fetele de papusa cu ochii mari si gene lungi, si cu sprancenele cat mai naturale. Pentru cele care au sprancenele dense, este foarte simplu si vor fi norocoase in sezonul ce vine, nu trebuie decat sa le perie, apoi sa le ciufuleasca un pic, dupa care sa le dea cu un gel fixator, ca acest efect sa dureze.

Ca sa fi la moda trebuie sa fi foarte feminina dar prin naturalete. Mult timp au fost in trend sprancenele subtiri, in 2018 forma sprancenelor, va fi cat se poate de naturala, practic nu trebuie decat sa pensati cateva fire razlete din spranceana, sa tundeti varfurile, si in rest sa le lasati asa cum sunt ele. Dar, daca prin natura ai sprancenele subtiri, sau doar vrei sa le pui mai mult in evidenta, poti folosi un creion mai inchis la culoare, care sa dea mai mult volum, sau un fard de sprancene gri sau maroniu pentru a le accentua.
Sprancenele ne schimba toata fizionomia fetei, asa ca pensarea, machierea si tunderea lor …

Impacarea dupa o despartire lunga

Dupa ce ati fost despartiti o perioada, ati ajuns la concluzia ca nu puteti trai unul fara altul, asa ca v-ati impacat, dar acest lucru presupune ca in relatia voastra trebuie sa se schimbe ceva, daca atunci cand v-ati despartit este normal ca in relatie ceva nu a mers cum trebuie, acest "ceva" este cazul sa fie schimbat, astfel evitati sa ajungeti din nou la despartire.

In primul rand trebuie sa invatati sa comunicati mai eficient, sa discutai depsre problemele dinainte de despartire si sa incercati sa le rezolvati. Daca comportamentul partenerului tau nu ti-a placut inainte, cu siguranta nu-ti va placea nici dupa ce va impacati, pana nu-i spui ce te-a nemultumit, el se va purta la fel, asfel discutati si vedeti daca se poate schimba.

In multe relatii unul dintre parteneri este mai activ, iar celalalt este mai pasiv, asa ca ar fi bine sa ajungeti la un echilibru, mai ales daca vreti ca de data aceasta relatia voastra sa merga mai bine. Ambii parteneri trebuie sa aiba acele…

Ochelari de vedere - ce modele sunt in trend?

Daca cu ceva timp in urma ochelarii de vedere nu erau un accesoriu prea placut, din fericire acum sunt purtati chiar si de persoane care nu au probleme cu vederea.
Din multitudinea de rame de ochelari de vedere care sunt la moda anul acesta, trebuie sa alegi un model care sa se potriveasca stilului tau, dar care sa iti puna in valoare calitatile.

Un model la moda sunt ochelarii cu rame in doua culori, forma lor este clasica in general, dar contrastul dintre cele doua culori confera un aer stilat.

Alt model interesant sunt ramele in degrade. Schimbarea orizontala a tonurilor ofera un aspect chic si stilat. Degradeul de rosu, maro sau negru merg cel mai bine pe ramele cat eye sau pe cele dreptunghiulare.

Ochelarii cu rame rotunde, inspirate din Harry Potter, sunt si ei in trend. Daca vrei un look retro, poti alege o astfel de pereche de ochelari, dar recomandat este sa probezi inainte acest model de ochelari, deoarece nu sunt recomandati pentru persoanele cu fata rotunda.

Cum anul aces…