Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Test geometric

Recunoașterea modelelor și a formelor geometrice apare atunci când informațiile din mediul înconjurător sunt recepționate și introduse în memorie pe termen scurt, provocând activarea automată a unei anumite părți a creierului. Când recunoaștem ceva sau simțim vizual conectat la o imagine, trimitem răspunsuri din creierul nostru către corpul nostru; putem simți fericirea, furia sau o serie de emoțîi.
Dar ce înseamnă asta? În esență, imaginile și formele pe care le preferați va dezvăluie un pic despre personalitatea ta. Cu ce imagine te conectezi sau te simți atrasă?

                                                                         1. Clară și distinctă
Dacă alegeți acest model, aveți tendința de a căuta lucrurile simple din viață. Mintea dumneavoastră. este capabilă să transforme modele complexe în modele simple și acest lucru vă face să rezolvați problemele  ușor și să ajungeți la sursă oricărei dileme. Înțelegeți mai întâi o problemă, apoi  o rezolvați și încheiați-o.


.
2. Interconectată
Alegerea acestui model înseamnă că mintea voastră încearcă întotdeauna să găsească indicia în cele mai dificile probleme. Întotdeauna vă uitați mai profund la orice problemă înainte de a încerca să o rezolvați. Soluțiile dvs. sunt întotdeauna practice și bine gândite. Aveți o natură foarte perceptivă și puteți înțelege problemele complexe mai repede decât majoritatea


3.Dreapta și îndrăzneață
Această alegere înseamnă că aveți o minte care este atrasă automat de lucrurile simple și îndrăznețe din viață. Ești foarte deschisă și direct și preferi să păstrezi lucrurile necomplicate. Veți găși frumusețe în lucrurile simple ale viețîi și minții voastre îi place să păstreze lucrurile necomplicate.
4. Model complex
Mintea ta este complicată dacă acesta este modelul pe care l-ai ales. Personalitatea ta este un amestec puternic de multe aspecte diferite care te face să fii o persoană misterioasă. Sunteți percepută că o personalitate enigmatică și oamenii se bucură de a fi în jurul vostru pentru că sunteți atât de interesantă și atrăgătoare.
5. Orientată către soluții
Dacă această imagine vă atrage privirea, atunci sunteți  o femeie foarte orientată spre soluțîi. Înțelegeți probleme complicate și mergeți drept pentru găsirea răspunsului. Căutați modele și tipare din lumea din jurul duumneavoastra pentru a găși rapid soluția. Întotdeauna rămâneți complet concentrat asupra modului de a rezolva ceva, mai degrabă decât să evitați această problemă.


6. Extrovertită
Personalitatea dumneavoastră se îndreaptă cu siguranță spre extrovertire, dacă acesta a fost modelul pe care l-ați ales. Puteți să vă uitați la o situație din perspectiva unui outsider și să vă exprimați ușor gândurile frumoase .Vă place să fiți în jurul oamenilor  și nu faceți niciun efort pentru a vă ascunde sentimentele, va place să exteriorizati ce simțiți. Prietenii și familia se bucură de faptul că sunteți în mijlocul lor7. Introvertită
Sunteți mai mult decât probabil o introvertită dacă ați ales această imagine. Aveți propria voastră lume în interiorul dumneavoastră și de multe ori trăiți în gândurile și ideile proprii. Sunteți foarte conștienta de sine și este vizibil în personalitatea dumneavoastră. Poți fi singur și fii fericit!
8. Creativă și perfecționistă
Sunteți atrasă spre lucruri frumoase și creative dacă ați ales această imagine. Nu toată lumea poate vedea frumusețea în obiecte de artă , este o calitate destul de rară. Partea creativă va atrage aproape de artă și veți iubi mereu creativitatea. Cu toate acestea, puteți fi, de asemenea, un pic prea perfecționista.

Ce imagine ați ales și a fost descrierea corectă? Spuneți-ne ce credeți în comentariile dvs.!


Comentarii