Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

6 tipuri de prieteni de care ai nevoie în viața ta


Toata lumea dorește să progreseze, să evolueze, să devină o persoană mai bună, fie că este vorba de studii , de relațîi, de viață spirituală, sau în general să fie mai fericită și mai împlinită. Cu cât avansezi în viață, cu atât mai mult îți dai seama că unii oameni pe care îi întâlneșți și care doresc să îți fie prieteni, nu sunt genul de persoane potrivite.Este bine să recunoșți acest lucru, deoarece există cu adevărat unii oameni care merită să îți devină prieteni și trebuie să înveți să îi recunoști. Iată tipurile de oameni pe care îi vei dori să îi ai în preajma.
Prieteni - profesori
Aceșți prieteni iubesc să ofere sfaturi bune celorlalți. Ei sunt mentorii voștri, sunt gata să vă arate întunericul și lumina din lume. Ei știu cum să arate prietenilor că lucrurile pot fi bune și rele și cum putem face față viețîi noastre cotidiene și cum putem înfruntă adversitățile noastre zilnice. Există întotdeauna loc pentru a învață de la acești prieteni. Ce modalitate e mai bună de a învăța decât de prietenii apropiați?
Prietenii terapeutici
Aceșți prieteni acționează că terapeuți pentru stresul tău emoțional. Ei sunt capabili să asculte temerile cele mai profunde și mai întunecate, fără a vă judecă vreodată. Ele valorează mai mult decât vă puteți imagina pentru că fac tot posibilul să va ofere liniștea sufletească. Este întotdeauna bine să ai un prieten care îți poate alina sufletul
Prietenii comici
Aceșți prieteni sunt special făcuți să te facă să râzi. Ei găsesc de multe ori modul ideal de a te ajută să razi, să te autoironizezi și să treci mai ușor prin viață, în momentele grele. Uneori, fiind înconjurați de astfel de prieteni, veți deprinde să nu mai luați lucrurile în serios și să vă distrați!
Prietenii ascultători
Ar trebui să aveți prieteni care sunt întotdeauna acolo pentru a vă asculta în cazul în care vreți să vă plangeti sau să va destainuiti. Ei sunt prieteni care vă vor permite să va confesati și să plângeți, ei vor fi întotdeauna acolo pentru voi atunci când aveți nevoie de ei. Chiar dacă nu dau sfaturi, cineva care ascultă poate oferi o terapie foarte bună.
Prietenii optimișți
Aceșți prieteni te motivează. Ei vă încurajează mereu și întotdeauna va oferă optimismul lor. Ori de câte ori vă simțiți deprimat, acest gen de prieteni va alungă gândurile rele și va face să va simțiți mai bine, pur și simplu arătându-vă partea luminoasă a lucrurilor.
Prietenii sufletului
Toată lumea are nevoie de un partener sufletesc în viața lor. Nu este neapărat și jumătatea ta. Poate fi și prietenul pe care l-ai avut mereu și fără de care nu ți-ai putea imagina viața. Nu contează dacă acest prieten sufletesc este partenerul de cuplu sau este cel mai bun prieten al tău, ai nevoie de un partener de suflet în viață ta, care să te iubească și să te prețuiască cu adevărat. 


Comentarii