Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Godiva- cea mai buna ciocolata din lumeÎn lumea iubitorilor de ciocolată circulă demult legenda doamnei Godiva . Superba Lady este sursă de inspirație pentru un brand luxos de ciocolată belgiană premium Godiva. Se spune că Lady Godiva era o femeie foarte generoasă, care a trăit în Anglia în secolul al XI-lea și și-a dedicat viață celor săraci și prigoniți.

Soțul ei, lordul Leofric conte de Mercia, era un conducător puternic și dur care nu arată prea multă compasiune supușilor săi, așa că le impunea taxe greu de suportat. La rugămințile soției sale de a renunta la acele taxe împovărătoare ,lordul i-a lansat o provocare: dacă avea curajul să umble goală, călărind calul ei prin Coventry, era gata să îi îndeplinească dorința. Lady Godiva l-a luat în serios, i-a anunțat pe locuitorii cetății să se baricadeze în case și să nu iasă în  acea zi și a răspuns provocării, călărind goală prin oraș.Drept urmare, lordul Leofric a renunțat la taxe.
Multă vreme mai târziu, în 1926, maestrul ciocolatier Joseph Draps a dat naștere unui un nou brand belgian premium, cu gust delicios și aromă unică. Numele Godiva a venit firesc, pentru că personajul legendar exprimă însăși esență brandului: principii sănătoase, care nu se demodează niciodată – altruism, generozitate, curaj și mărinimie
În ultimii ani Godiva s-a poziționat că un brand premium global, cu rețete complexe de ciocolată și arome echilibrate, cu peste 600 de magazine boutique se vinde astăzi în peste 100 de țări. Dar înainte  de toate, Godiva este povestea unei afaceri de familie belgiene, pasionată de ciocolată .În 1946, fiul lui Joseph Draps a continuat afacerea familiei după moartea fondatorului și a creat faimoasa ciocolată Truffe Original, o marca în evoluția brandului și în industria ciocolatei. În 1968, Godiva a devenit furnizor oficial al Casei Regale din Belgia și un ambasador al calității în domeniul ciocolatei.


Comentarii