Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Jennifer Anniston divorteaza

Frumoasa Jennifer Anniston a anunțat printr-un comunicat de presă că divorțează de soțul ei Justin Theroux, după trei ani de căsnicie. Imediat după acest anunț s-au declanșat speculațiile că fosta stea “Friends” se poate împăca cu primul ei soț, Brad Pitt, potrivit Reuters. Ei au fost casatoriti timp de cinci ani iar relatia lor era considerata una din cele mai frumoase si romantice de la Hollywood.
„Decizia a fost una mutuală şi a fost luată la sfârşitul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni, dar am ajuns la concluzia că nu putem să formăm un cuplu. Cu toate acestea, suntem hotărâţi să menţinem prietenia frumoasă care ne-a legat”, explica actrita.
Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au cunoscut în 2011 şi s-au căsătorit în secret în  luna august 2015. Cei doi nu au precizat motivul pentru care au decis divortul.
„Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să nu mai formeze un cuplu, însă ne dorim să ne continuăm prietenia pe care o preţuim. În mod normal, am fi făcut acest lucru în privat, dar luând în considerare că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi pentru a specula şi inventa, am vrut să vă spunem adevărul direct. Orice altceva apare în ziare, nu are nicio treabă cu noi. E o poveste fictivă a altcuiva. Suntem determinaţi să păstrăm respectul şi iubirea pe care le purtăm unul faţă de celălalt“, au mai transmis cei doi soti.
Brad Pitt si Jennifer sunt acum amandoi liberi, iar lumea mondena a inceput speculatii cu privire la o eventuala impacare a celor doi..timpul ramane sa decida ce va urma...

Comentarii