Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Jennifer Lawrence in viitoare colectie Dior 2019


Frumoasa Jennifer Lawrence se întoarce să lucreze cu Dior, de data aceasta participand la crearea noii colectii de croazieră 2019. (Lawrence a fost imaginea lui Dior din 2012 și a colaborat cu casa de modă pe mai multe campanii de modă și frumusețe)
Actrița a fost prezentată fotografului olandez Viviane Sassen într-un cadru deosebit, intr-un deșert, alaturi de cai , în timp ce purta cămăși, butoni și cravate, toate fiind create sub semnătura feminina a designerului Maria Grazia Chiuri.

De fapt, directorul creativ al Dior s- a inspirat pentru colecția de croaziera de la escaramuzas (un nume dat unui grup de femei care călăresc cai și ii fac să danseze în stil coregrafic pe muzica mexicană).

Sportul ecvestru necesită putere, disciplină și forta, ceea ce se potriveste cu mesajul transmis de Jennifer, sa ne aducem aminte de modul in care a dat viata celebrului personaj din Jocurile Foamei
Casa Dior indrazneste sa socheze si sa uimeasca prin abordarea indrazneata, iar actrita blonda se potriveste de minune acestui concept deosebit. Colectia cuprinde dantele, materiale delicate alaturate unor nuante marine de alb, albastru, beige si negru.

Comentarii