Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Motive care duc la despartirea in cuplu

In zilele noastre, tot mai multe cupluri ajung să se separe chiar și după ani de relație sau de căsătorie. Se ajunge la un moment dat într-un punct în care conexiunea nu mai functioneaza, iubirea s-a risipit și apar alte motive care duc în final la despărțire.. Orice relație e amenințată de o eventuală despărțire, chiar dacă există copii, sau cei doi sunt căsătoriți.

Iată principalele motive care conduc la despărțire
Lipsa de comunicare
Oamenii care nu mai comunica și devin indiferenți sunt deja pe drumul care duce la despărțire. Comunicarea este, de departe, factorul care leagă dar care și dezbină un cuplu. Oamenii se schimbă în timpul și probabil că vei observă că nu mai vorbești la fel de mult cu partenerul tău cum o făceai în urmă cu ceva timp. Dacă cei doi nu au preocupări comune și nu agrează aceelasi lucruri, comunicarea începe să slăbească.
Reprimarea emoțiilor
Dacă unul din parteneri are sentimentul că renunta la visele lui pentru a face pe plac partenerului, este un semn sigur de despărțire. Pe termen lung, o astfel de reprimare a dorințelor și a gândurilor va acumula frustrare și vor există dispute și discuții din ce în ce mai dese în cuplu. Dacă partenerii nu spun sincer ce gândesc unul față de celălalt, despărțirea devin o opțiune în curand. Multe cupluri se despart nu pentru că cei doi nu se iubesc, ci pentru că își reprima nevoia de a fi sinceri și de a își exprimă liberi opiniile.
Incompatibilitate
Sentimentul de incompatibilitate poate să apară abia după mulți ani de relație sau chiar după ce entuziasmul începutului s-a diminuat. Dacă începi să crezi că nu aveți nimic în comun sfârșitul e aproape. Dacă vrei că o relație să meargă, e bine să va testați compatibilitatea încă de la început, nu să încercați pe parcurs să va schimbați unul pe celălalt.
Orgoliul
Atunci când discutați mai aprins, cedează unul din voi de la el pentru a aplana conflictul? În multe cazuri ego-ul personal și orgoliul joacă un rol mai important într-o relație decât relația în sine. Argumentele  și opiniile ferme sunt bune într-o discuție, dar numai atunci când acestea sunt utilizate corect și nu degenerează în certuri fără sfârșit.
Aventurile
Dacă începi să petreci mult timp la serviciu, împreună cu un coleg de muncă, ai început să devii mai apropiată sau îți reintalnesti un fost iubit? Sau pur și simplu apare cineva nou de către te simți atrasă..Trebuie să știi că există o linie subțire între prietenie și o relație. Iar dacă le serviciu ești prinsă într-o prietenie care începe să devină o aventură sentimentală, atunci e clar că acasă lucrurile vor începe să ducă spre despărțire. O întâlnire de o noapte nu e atât de gravă ca o relație care încet încet înlocuiește raporturile cu prietenul sau soțul tău.
Intimitatea
Sexul este o parte extrem de importantă în relație. Dacă nu faci eforturi să ai relații sexuale în mod regulat, în relația voastră, va veți plictisi rapid unul de celălalt. Despărțirile se produc exact pe fondul unei lipse de intimitate, fiecare va caută satisfacția sexuală cu alt partener.

Comentarii