Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

O relație cu un bărbat divorțat? Cum să procedezi

Atunci când ai cunoscut un bărbat interesant și ai început să ai o relație , iar după puțîn timp afli că este divorțat. Această informație nu ar trebui să va strice sau influențeze relația, așa că în principiu nu are de să te afecteze. Însă sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui să le spui unui bărbat divorțat, și anumite subiecte de evitat, mai ales dacă vrei o relație bună de iubire. Urmează câteva sfaturi simple și totul va fi ok.

Nu fii indiscretă
Atunci când în viață ta se întâmplă o schimbare majoră, cu siguranță și tu stai la fel de mult pe gânduri că fiecare dintre noi. Acest lucru este valabil și pentru noul tău iubit, mai ales că anumte răni alte trecutului încă nu s-au vindecat. Cel mai important sfat este să nu îl bați la cap să îți spună tot ce-i trece prin minte, deoarece încă mai are nevoie de timp pentru a se acomoda cu ține și cu nouă relație. Atunci când va fi pregătit, îți va spune el singur care este problema.
Nu vorbi despre fosta soție
Nici despre fosta lui soție nu ar trebui să aduci vorba, chiar dacă aparent nu păstrează relațîi. Nu trebuie să te intereseze cum arată, cât este de înalta sau de slabă, ce îi place în pat sau unde își petreceau vacanțele. Nu ii mai aduce aminte iubitului tău de o femeie pe care a iubit-o și fă-l să se concentreze doar asupra ta. Uneori în ciuda declarațiilor lui, încă mai există anumite sentimente pentru fosta, iar tu trebuie să te focusezi pe relația ta, pe ține că persoană, fără comparații despre trecut.

 Nu îl cicăli
Dacă v-ați mutat de puțîn timp împreună și el încă nu s-a obișnuit să ajute în treburile casnice,  nu te supără și nu îl certă imediat. Poți să încerci să te implici alături de el , să îl motivezi și să îl atragi în treburi casnice alături de ține. Indiferent de motive, nu fii cicălitoare și pisăloagă. Ține minte că el are nevoie de o iubita alături de el, nu de încă o soție cicălitoare.
Nu îl presa
Dacă a fost căsătorit asta nu înseamnă neapărat că trebuie să te ia și pe ține de nevasta după numai câteva luni de relație. Poate că despărțirea de fosta soție l-a afectat atât de mult, încât nici măcar nu mai vrea să audă de o nouă căsnicie, cel puțîn un timp. Nu îl grăbi să oficializeze relația, făcând acest lucru, este posibil să îl îndepărtezi și mai mult de ține și chiar să îl pierzi!Comentarii