In Trend

Cele mai scumpe bijuterii din lume

0
Fetele iubesc bijuteriile. Fie ca e vorba de inele, lanturi, pandantive sau cercei, fiecare piesa de bijuterie este apreciata pentru materialul din care este confectionata, daca are sau nu pietre pretioase sau daca este opera unui designer renumit. Cele mai elegante si luxoase branduri de bijuterii ofera sansa unei investitii pe viata, ce nu se demodeaza si demonstreaza bun gust si rafinament.

Chopard este originar din Elvetia, din Geneva. Acest brand produce cele mai scumpe bijuterii si ceasuri, folosind aur de 18 karate si pietre pretioase rare. Calitatea si opulenta bijuteriilor Chopard fac din acest brand un nume de succes in industria bijuteriilor. Bvlgari produce o diversitate de ceasuri, bijuterii, parfumuri si produse cosmetice, fiind considerat unul din cele mai cunoscute branduri, iubite de femeile din lumea intreaga. Piesele avangardiste, imense , impodobite cu pietre mari, sunt tipice pentru aceasta marca de bijuterii.

Piaget este un nume in domeniul ceasurilor de lux, dar si un brand exclusivist de bijuterii foarte elegante si deosebit de scumpe, datorita materialelor pretioase folosite: diamante, platina, smaralde si rubine.Van Cleef and Arpels comercializeaza bijuterii iubite de celebritati, datorita stilului elegant si exclusivist, suav si feminin, decorat cu flori si pasari.

Tiffany and Co este in lumina reflectoarelor inca de la celebrul film „Mic dejun la Tiffany” , iar bijuteriile vandute de ei sunt extrem de cautate si celebre, fiind recunoscute pentru unicitatea lor.


Cartier nu putea lipsi din lista, fiind un reper celebru in lumea bijuteriilor de marca. Semnul distinctiv al brandului, pantera, se regaseste pe majoritatea pieselor realizate de Cartier.Daca decideti sa achizitionati o bijuterie de valoare, apelati intotdeauna la reprezentatele brandurilor, pentru a fi sigure de autenticitatea bijuteriilor. O astfel de investitie va trece proba timpului,  pastrandu-si frumusetea si valoarea de-a lungul generatiilor. 

0 Comenteaza la "Cele mai scumpe bijuterii din lume"

Trimiteți un comentariu