In Trend

Gigi Hadid – o frumusete in fata careia palesc si diamantele

0

Un eveniment legat de stralucirea diamantelor trebuie sa aiba o ambasadoare pe masura. Superba manechina Gigi Hadid a lansat noaptea trecuta o colectie Messika : bijuterii din aur alb, diamante si pietre pretioase. Imbracata in alb, superba blonda a stralucit din plin, captand admiratia fanilor.


Machiajul a fost pe masura evenimentului: ochii subliniati cu tus, un ruj nude asortat la un ten fara nici un cusur. Frumusetea si tineretea celui mai bun model al anului 2016 a eclipsat aproape scilirea diamantelor. 

Colectia aniversara de bijuterii a casei Messika este o revelatie. Asimetrie, forma grafica de exceptie, materiale de calitate exceptionala- toate aceste atribute creaza bijuterii exclusiviste , in editie limitata. Accente rock si punk dau tonalitati extravagante acestei colectii de bijuterii cu adevarat unice.

Gigi Hadid a atras imediat atentia fanilor, care au vizualizat in numar urias postarile vedetei pe retelele de socializare.

Va invit si pe voi sa descoperiti frumusetea bijuteriilor si stilul desavarsit al ambasadoarei brandului- superba Gigi Hadid. 0 Comenteaza la "Gigi Hadid – o frumusete in fata careia palesc si diamantele"

Trimiteți un comentariu