Tendinte de toamna in machiaj si hair-style

Toamna este deja prezenta pe strazi si in magazine iar moda tine pasul cu schimbarea de anotimp. Zilele fierbinti ale verii sunt inlocuite de dimineti racoroase, de dupa-amiezi cu soare bland si lumina dulce filtrata de frunzele galbene ale toamnei.

Machiajul de toamna, ce poate fi admirat pe podiumurile de prezentare la Paris, Milano sau Londra, impune mai multe stiluri, in asa fel incat indiferent ce anume ti se potriveste, vei gasi ceva pe plac in tendinte. Smokey eyes – contur profund in nuante intunecate , este alaturat unor buze de culoarea vinului rosu.

Pentru tinerele indraznete, culorile intense ( rosu, oranj, galben, verde sau albastru), chiar in nuante neon, sunt o alegere buna. Nuantele de bronz ale verii lasa loc acum tenului palid, care accentueaza nuanta fardului. Rimelul colorat si combinatiile inedite de nuante transforma aventura machiajului de toamna intr-o „poveste”colorata. Depinde numai de tine sa iti alegi culorile favorite din paleta bogata.
Nuantele care domina culoarea parului in toamna lui 2017 sunt inspirate din diversitatea peisajului : blond inchis, caramel, roscat fin si diafan, ciocolatiu delicios. Daca te sperie o schimbare radicala de look, afla ca tehnica balayage a ramas in tendinte. Poti alege suvite mai deschise ca nuanta de baza a parului, ce vor imbogati podoaba capilara. Este un truc pentru ca parul sa para mai voluminos, prin efectele optice ale combinatiilor de culori.
 Indrazneste un ruj rosu intens, pentru un efect dramatic. Se poarta rujul mat, care ofera volum buzelor, le sculpteaza si dau o forma conturata. Produsele de machiaj trebuie alese in concordanta cu nuanta tenului si culoarea ochilor, pentru a te avantaja. Ramane sa alegi din aceste sugestii ce anume te tenteaza din moda toamnei in materie de machiaj si hairstyle.


Comentarii