Ce le trece prin minte barbatilor cand vor sa te agate

Noua femeilor, desi unele dintre noi nu vrem sa recunoastem, ne place sa fim agatate, din aceasta rezulta ca suntem admirate si placute. Dar ce gandesc oare barbatii atunci cand vor sa agate. Pai in primul rand, atunci cand un barbat vrea sa te abordeze se gandeste cu emotie ce subiect sa aleaga pentru a deschide o discutie si pentru a o sustine, asa ca mare atentie domnilor ce subiect abordati, o sa pareti un pic cam stangaci sa veniti cu replica geniala si apoi sa numai aveti nimic de zis.

Daca fata abordata intra in discutie si chiar o face sa zambesca, barbatul devine mai increzator, dar tot are dubii.
Din discutiile purtate barbatul incerca sa-si dea seama daca esti o tipa interesanta, daca esti timida, isi pune atatea intrebari incat ar fi mult mai simplu daca i-ai da mura-n gura toate informatiile care il intereseaza despre tine.

Barbatii isi pun tot felul de probleme in ceea ce priveste comportamentul non-verbal, daca razi prea mult se intreba daca faci aceasta pentru a scapa de el, sau se intreba daca a devenit placut, daca nu zambesti deloc, crede ca nu este interesant.

La o actiune de agatat, barbatul vorbeste foarte mult cu el insusi in gand, isi gandeste intrebarile cu mult inainte sa le adreseze verbal, orice gest al femeii genereaza un gand, daca iti dai ochii peste cap, va gandi ca aceasta nu-i un semn bun, iar in mintea lui va deveni foarte agitat, desi la suprafata pare calm si stapan pe el.
Daca iti ofera ceva de baut se intreaba daca intr-adevar te simti bine cu el, sau doar vrei o bautura pe gratis.
Daca prietena ta vine langa tine, se va gandi daca vine sa te salveze, sau daca vrea doar sa te intrebe ceva, isi va face probleme ca trebuie sa impresioneze si pe prietena ta.

Sunt multe ganduri care le trec prin cap barbatilor atunci cand vor sa agate, daca am putea sa le citim gandurile probabil ca ne-am distra copios.

Comentarii