Ochelari de vedere - ce modele sunt in trend?

Daca cu ceva timp in urma ochelarii de vedere nu erau un accesoriu prea placut, din fericire acum sunt purtati chiar si de persoane care nu au probleme cu vederea.
Din multitudinea de rame de ochelari de vedere care sunt la moda anul acesta, trebuie sa alegi un model care sa se potriveasca stilului tau, dar care sa iti puna in valoare calitatile.

Un model la moda sunt ochelarii cu rame in doua culori, forma lor este clasica in general, dar contrastul dintre cele doua culori confera un aer stilat.

Alt model interesant sunt ramele in degrade. Schimbarea orizontala a tonurilor ofera un aspect chic si stilat. Degradeul de rosu, maro sau negru merg cel mai bine pe ramele cat eye sau pe cele dreptunghiulare.

Ochelarii cu rame rotunde, inspirate din Harry Potter, sunt si ei in trend. Daca vrei un look retro, poti alege o astfel de pereche de ochelari, dar recomandat este sa probezi inainte acest model de ochelari, deoarece nu sunt recomandati pentru persoanele cu fata rotunda.

Cum anul acesta s-a hotarat ca nuantele pastelate sunt la moda, aceasta i-a inspirat si pe producatorii ramelor de ochelari, culori pastelate se gasesc acum si pe ramele de ochelari, cu astfel de pereche de ochelari oferi vitalitate look-ului si sigur te vor scoate in evidenta.

Anul acesta revin ramele transparente, daca crezi ca te avantajeaza, poti opta pentru acest gen de rame, ai un look diferit, si transparenta ramelor aduce luminozitate pe chipul tau.


Ramele cat eye alaturi de nuante indraznete, imprimeu in doua culori, gen animal print sau chiar transparente, vor oferi un look de invidiat mai ales celor  care au forma fetei mai lata sau dreptunghiulara.

Daca ai nevoie de ochelari de vedere, alege o pereche de calitate, mai ales daca ii porti mereu. O pereche in trend care sa se potriveasca si sa poata sa fie adaptati la mai multe tinute.

Comentarii