Wella Professionals Fusion - ingrijire profesionala a parului

Wella Professionals sunt produse pentru ingrijirea parului si a pielii capului, ofera o ingrijire profesionala, de aceea multi stilisti folosesc produsele de la acest brand, in saloanele lor de infrumusetare.

Brandul Wella a luat nastere prin 1880, primele produse Wella au fost facute de Franz Stroher, un tanar stilist pasionat de arta productiei de tul, material din care se fac perucile sintetice.
Datorita stilistilor de renume care lucreaza la crearea produselor Wella, brandul a obtinut numeroase brevete si licente in domeniul ingrijirii parului.
Wella produce produse de  ingrijire si te styling a parului, la preturi accesibile, chiar si gamele de lux de la Wella sunt extrem de accesibile, in ciuda ingredientelor care le folosesc, unele ingrediente sunt chiar foarte rare cum este paraful de diamant, extractul de sampanie sau extractul de matase.

Extractul de matase se gaseste in ultima gama aparuta de la Wella, mai exact acesta gama poarta numele de Wella Professionals Fusion. Aceasta gama este compusa din: sampon, balsam, masca si tratament profesional cu aminoacizi, toate acestea sunt destinate parului degradat.

Samponul Reparator - Wella Professionals Fusion
Este destinat parului deteriorat, casat, fragil si sensibil. Igredientele sale, adica aminoacizii de matase si lipide micronizate patrund in structura fibrei capilare si o repara in profunzime.
Balsamul Reparator - Wella Professionals Fusion
La fel ca samponul, este destinat parului degradat, patrunzand in profunzimea fibrei capilare. Balsamul ajuta firul de par sa devina, moale, neted, disciplinat si usor de pieptanat.
Masca Reparatoare - Wella Professionals Fusion
Masca hidrateaza si fortifica intens parul deteriorat, astfel parul devine mai moale si foarte rezistent. Se aplica pe parul umed, dupa ce a fost samponat in prealabil, se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste bine.
Tratament profesional cu aminoacizi - Wella Professional Fusion
Este un tratament care repara firul de par, aminoacizii de matase ajuta parul sa devina mai matasos, cu ajutorul tratamentului se obtine un luciu natural al parului. La aplicarea tratamentului procedam la fel ca la aplicarea masti reparoatoare. Rezultatul este uimitor, mai ales pentru cele care folosesc foarte mult placa de par sau uscatorul de par.

Wella Professionals Fusion este o inovatie in materie de ingrijire a parului, ofera acestuia elasticitate, naturalete, stralucire si sanatate. Daca va intereseaza achizitionarea oricarui produs Wella Professionals Fusion le puteti gasi aici


Comentarii